mandag 17 maj 2021 - Ansager
Nu afsløres navnet på hallens nye centerleder
Danny Bruslund starter som centerleder ved Skovlund-Ansager Hallen pr. 1. august 2021.
Danny Bruslund starter som centerleder ved Skovlund-Ansager Hallen pr. 1. august 2021. Foto: Karsten Madsen
Nyhedsbrev fra Skovlund-Ansager Hallens bestyrelse

Det er med stor glæde, at bestyrelsen nu kan løfte sløret for, at detaljerne omkring Hallens nye centerleder, er faldet på plads. Vi kan derfor nu informere om, hvem der er ansat som Centerleder ved Skovlund-Ansager Hallen. Den nye centerleder er Danny Bruslund.

Danny starter som centerleder pr. 1. august 2021.

Danny har senest været bladchef ved Ugeavisen, og har et stort lokalt netværk, og har gang i mange spændende aktiviteter, som vi vurderer vil komme til stor gavn for Skovlund-Ansager hallens drift fremadrettet.

Vi i bestyrelsen, ser meget frem til samarbejdet med Centerleder Danny Bruslund samt halassistent Susanne Skou Kristensen. Vi synes det er et rigtig stærkt team, vi har fået sammensat, og ser med stor fortrøstning frem mod, at Skovlund- Ansager Hallen igen kommer til at summe af liv og spændende aktiviteter.

Bestyrelsen vil samtidigt benytte lejligheden til at lykønske Susanne Skou Kristensen, med den flotte anerkendelse som Årets ildsjæl ved DGI Sydvest. Susanne er nu med i kapløbet om, at blive Årets Ildsjæl, blandt alle afdelinger ved DGI.

Status på nuværende og kommende aktiviteter

Fra uge 20 er der oprettet hold til spinning, vi er rigtig glade for, at et udpluk af de Spinninginstruktører vi kender, har mod på at starte op igen. Gældende krav vedrørende Corona-pas, brug af mundbind eller ansigtsskærm mm. fremgår af Skovlund-Ansager Hallens Facebook side. Man kan også kontakte Hallen pr. mail, eller telefon, hvis man har spørgsmål vedr. gældende krav.

Der arbejdes stadigt på at få Motionscentret åbnet op. Der er nogle få frivillige, som har meldt sig som kontrollanter til den påkrævede bemanding. Når vi har et passende antal frivillige, og det vurderes at Motionscentret kan åbnes i et omfang der vil give mening, vil dette blive annonceret På Hallens Facebook side, samt på Ansager.info, Skovlund.dk og på dørene ved Hallen.

Åbningen af Motionscentret vil fra start være for de nuværende registrerede medlemmer. Medlemskaberne ved Motionscentret er på nuværende tidspunkt sat i bero.Når der er et overblik omkring åbning af Motionscentret, vil der blive udarbejdet en plan for, hvordan disse medlemskaber i Motionscentret kan blive tilgodeset på bedste vis.

Mødelokalerne er også stille og roligt ved at blive taget i brug igen. Med henblik på den aktivitet vi allerede nu oplever, i henholdsvis Hallen samt mødelokalerne, er vi også glade for, at Susanne Skou Kristensen starter pr. 1. juni 2021.

Der bliver helt sikkert mange ting for Susanne og Danny, at sætte sig ind i. Vi ved, fra de samtaler vi i ansættelsesudvalget har haft med dem, at de begge glæder sig rigtig meget, til at skulle i gang, og de har rigtig mange spændende ting i tankerne og i støbeskeen.

Mange hilsner fra Bestyrelsen ved Skovlund-Ansager Hallen

vist 1125 gange