søndag 16 maj 2021 - Ansager
Ansager Hotel klar til at genåbne
Peter Breum tv., Debbie Mathiasen og Iver Larsen foran Ansager Hotel der åbner restauranten fredag den 4. og lørdag den 5. juni
Peter Breum tv., Debbie Mathiasen og Iver Larsen foran Ansager Hotel der åbner restauranten fredag den 4. og lørdag den 5. juni Foto: PR
Hotellet står nymalet med nye gulve, tæpper og nye lysinstallationer klar til snarlig genåbning

Der arbejdes ihærdigt på hotellet.

Håndværkerne er ved at færdiggøre renoveringsarbejdet og Garant Gulve, Grindsted arbejder hårdt for at blive færdige med den nye gulvbelægning i den store sal. Ligeledes er Debbie Mathiasen, der nu arbejder fuldtids på hotellet, i fuld gang med at indrette hotellet, få styr på alle de praktiske ting samt planlægning og forberedelse af selskaber, som skal afholdes allerede her i maj måned.

Restauranten åbner

”Vi åbner dørene første gang til restauranten fredag den 4. og lørdag den 5. juni og har her i opstartsfasen fået hjælp fra Karl Erik Paulsen kendt som Kalle Kok, der denne gang vil være bag kødgryderne”, siger Debbie og tilføjer, ”Hotellets menuer og de fremadrettede åbningstider vil snarest blive annonceret ved opslag i tavlen udenfor ved hotellets indgang, på hotellets hjemmeside ansagerhotel.dk og lagt ud på vores Facebook side. Vi vil selvfølgelig også info-mere lokalt via Ansager Info, og vi glæder til at annoncere de forskellige arrangementer, der vil blive afholdt i løbet af året - og jeg kan da allerede nu løfte sløret for, at der kommer et musikalsk show med spisning til efteråret. Billetter hertil kommer til salg til sommer”.

Hytterne

”Vi har siden overtagelsen mærket en stigning i værelses- og hytteudlejningen, og glæder os samtidig meget over at flere selskaber er blevet booket. Vi har udarbejdet flere selskabsmenuer som forslag, men vil også være meget imødekommende til at sammensætte menuer efter kundernes eget ønske. Vi har ledige datoer til afholdelse af selskaber samt konfirmationer, da flere selskaber de seneste måneder er blevet rykket til efteråret pga coronasituationen” fortæller Debbie videre.

Krostuen

Om den gamle krostue fortæller hun begejstret ”Krostuen begynder så småt at ligne sig selv igen efter at have været helt tømt, for at få lagt det nye gulv. Det er virkelig blevet flot. Vi vil dog ikke åbne en traditionel krostue, men i stedet lade den gamle krostue fungere som en lounge/bar for vore gæster på hotellet, som så med venlig selvbetjening kan nyde et glas vin eller en kold øl. Derudover vil den kun åbne ved særlige arrangementer, som eksempelvis for ”Krostuens Venner”, der hver torsdag nyder at komme og hygge sig et par eftermiddagstimer”

Ladestandere

Ansager Hotel kan inden længe, som nogen af de første i Varde kommune, tilbyde gæster og byens mange besøgende at oplade el-biler. Ejerne bag hotellet har været hurtige med at få en aftale i hus med firmaet Clever om etablering af to dobbelte ladestationer. ”Det er vi faktisk meget stolte over og vi glæder os til at dobbeltstationerne bliver installeret både ved Hotellet og ved Hyttebyen. Ladestanderne er ikke kun for vore gæster på hotellet eller i hyttebyen. Turister og byens mange besøgende skal selvfølgelig alle kunne bruge ladestationerne”, udtaler Peter Breum og Iver Larsen, der gerne ser, at de nye Clever-ladestationer bliver et rigtig godt aktiv for byen.

”Den store åbningsreception lader vente på sig lidt endnu. Den vil blive afholdt, når restriktionerne tillader det- og når vi igen føler, det er forsvarligt at byde ind til reception” slutter Debbie, Iver og Peter.

Ansager, den 16. Maj 2021

vist 2824 gange