fredag 7 maj 2021 - Ansager
DanCann Pharma fik besøg af borgmesteren
Fra venstre mod højre ses Morten Martinsen, Magnus Dahlmann Østergaard og Jeppe Krog Rasmussen fra DanCann Pharma. Borgmester i Varde kommune Erik Buhl, Bestyrelsesformand i DanCann Pharma Carsten Trads og byrådsmedlem Niels Haahr Larsen
Fra venstre mod højre ses Morten Martinsen, Magnus Dahlmann Østergaard og Jeppe Krog Rasmussen fra DanCann Pharma. Borgmester i Varde kommune Erik Buhl, Bestyrelsesformand i DanCann Pharma Carsten Trads og byrådsmedlem Niels Haahr Larsen Foto: Kommunaldirektør Mogens Pedersen
Tidligere på ugen var en delegation af lokale politikere på besøg i DanCann Pharmas nyetablerede produktionsfaciliteter i Ansager

Det er kun et par uger siden DanCann Pharma begyndte produktionen af medicinsk cannabis i fabrikshallerne i Ansager. Det var en vigtig milepæl i virksomhedens korte liv.

Fra starten af iværksættereventyret har der været stor kommunal opbakning til DanCann Pharma. Blandt andet i forbindelse med at finde egnede lokaliteter til en fornuftig pris. De blev fundet i Ansager, hvor en tidligere møbelfabrik nu er ombygget til ukendelighed.

- Man kan kun blive imponeret af det engagement og professionalisme, som ledelsen i DanCann Pharma udviser. Virksomheden er allerede et aktiv for Varde Kommune, og det er også godt at se, hvordan virksomheden giver Ansager en ny profil, udtaler borgmester Erik Buhl.

Erik Buhl besøgte DanCann Pharma sammen med kommunaldirektør Mogens Pedersen og byrådsmedlem Niels Haahr Larsen. Fra DanCann Pharma deltog Jeppe Krog Rasmussen og Morten Martinsen sammen med bestyrelsesformand Carsten Trads og bestyrelsesmedlem Magnus Østergaard Dahlmann.

- DanCann Pharma er et fremragende eksempel på en vidensvirksomhed, som har forstået at udnytte nye muligheder i lovgivningen for at hjælpe mennesker, der har brug for lindring. Det er tydeligt, at høj kvalitet, omhyggelighed og sikkerhed er i højsædet, og på den måde har virksomheden alle muligheder for at blive en succes, mener kommunaldirektør Mogens Pedersen.

Administrerende direktør Jeppe Krog Rasmussen og hans team nyder således stor opbakning fra lokalpolitikerne. Imidlertid kunne direktøren godt tænke sig, at sagsbehandlingen hos myndighederne kunne være noget hurtigere. For rigtig mange, ikke mindst patienterne, tripper utålmodigt, mens man venter på produktgodkendelser.

Karsten Madsen, efter pressemeddelelse

vist 708 gange