mandag 26 apr 2021 - Ansager
Vil du med ud at gå?
Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Ansager og det i et stille og roligt tempo, så alle kan være med.
Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Ansager og det i et stille og roligt tempo, så alle kan være med. Foto: Frederik Tybjerg Sjort film / DGI Media Copyright
’WE WALK – hele Danmark går’ rammer landet i uge 19, og der arrangeres også en gåtur i Ansager, hvor du er inviteret med

Der kommer gang i Danmark i uge 19, når WE WALK-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet. I Ansager har ”Idræt om dagen Skovlund Ansager” også valgt at oprette en gåtur, og foreningens Gå-værter inviterer alle, der har lyst, med ud at gå torsdag den 13. maj kl. 9:30 fra Torvet i Ansager.

Alle kan være med på gåturen, fortæller Kirsten Vedstesen der er formand og gå-vært for idræt om dagen i Ansager:

- Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Ansager. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, og jeg håber, at rigtig mange har lyst til at møde op og være med på gåturen, siger Kirsten og fortsætter:

- Man er velkommen, uanset om man kommer alene, eller om man tager naboen, familien eller kollegaen under armen. Jeg glæder mig bare mest til at få en god oplevelse sammen med folk fra nærområdet - både med dem, jeg på forhånd kender, og dem, jeg endnu har til gode at møde, der vil blive serveret lidt til ganen undervejs.

Idræt om dagen Skovlund Ansager

Fakta:

Mødetid og sted: torsdag den 13. maj kl. 09:30 ved Værestedet på Torvet i Ansager

Tilmelding på: www.idraetomdagen.dk

Se mere på Facebook: Klik her.

Kontaktinformation: Bent H. / tlf. 6160 7734 / mail: idraetomdagen@mail.dk

Bag om WE WALK:

WE WALK arrangeres af ’Bevæg dig for livet - Løb og gang’, som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik.

Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025. Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

vist 573 gange