onsdag 31 mar 2021 - Ansager
Påske i Mariehaven
TV4 lørdag den 3. april 2021 kl. 21.10 premiere på Påske i Mariehaven
TV4 lørdag den 3. april 2021 kl. 21.10 premiere på Påske i Mariehaven Foto: Pixabay
Se med på TV4 lørdag den 3. april 2021 kl. 21.10

Helge Engelbrecht inviterer indenfor til Påske i Mariehaven, hvor han programmet igennem har selskab af Ronnie Flyvbjerg Olesen og Tommy Rasmussen fra det store sommersangsorkester Neighbours & Friends. I Mariehavens nye restaurant i det gamle tømrerværksted serverer køkkenchef Mie Engelbrecht påskemenu for de tre musikalske venner, som nyder maden og tager sig tid til en god snak om påsken, dens traditioner og ikke mindst musikken.

Det bliver til dejlige gensyn inkl. gækkebreve og påskehilsner fra en lang række af Mariehavens kendte solister bl.a. Birthe Kjær, Hallur Joensen, Jette Torp, Kristina Bærendsen, Ib Grønbech, Johnny Hansen, Ann-Mette Elten og Stig Rossen med flere. Der er også hilsner og musikønsker fra flere af Mariehavens trofaste gæster ligesom Sidsel Maria Michelsen og Morten Husted fra Neighbours & Friends kigger forbi for sammen med Helge, Ronnie og Tommy at spille og synge et par sange live for seerne.

Tonen er som altid hjertelig og rar i Mariehaven og alt sammen bliver til to timers dejlig optakt til endnu en sommer hos Helge og vennerne i Ansager i det vestjyske.

Mariehaven

vist 576 gange