torsdag 11 mar 2021 - Ansager
Nyt fra Skovlund/Ansager Udviklingsråd
Den Gamle Station i Ansager, hvor lokalhistorisk arkiv holder til, får støtte af udviklingsrådet
Den Gamle Station i Ansager, hvor lokalhistorisk arkiv holder til, får støtte af udviklingsrådet Foto: Ove Nørager-Nielsen
Ingen fysiske bestyrelsesmøder, men meget kan klares på afstand.

På grund af Corona, har Skovlund Ansager Udviklingsråd ikke afholdt de ordinære møder, der var planlagt i det nye år. Men det gode samarbejde muliggør, at vi stadig behandler sager i skriftlighed, når det giver god mening.

  • Senest har Udviklingsrådet imødekommet ansøgning om tilskud til legeplads i Skovlund med 20.000 kr, samt ansøgning om tilskud til Ansager Lokal arkivs bygninger på 4.000 kr Forud for udbetalingerne er kassebeholdningen 29.242 kr.
  • Udviklingsrådet har desuden indstillet en forskønnelse af Skovlunds nordlige indfaldsvej til en af Varde Kommunes puljer. I dette tilfælde landsbyforskønnelsespuljen. Projektet blev tilgodeset med 30.000 kr.
  • Kristian, Peter og Kitty har deltaget i møde med Varde Kommune omkring Skovlund Boligselskab. Dette men henblik på at afgrænse muligheder for at fremme udlejning.
  • For Ansager Skolebestyrelse har Udviklingsrådet bekræftet, at tidligere anbefaling fra 2018 om skolens klyngeskift til Tistrup og Ølgod, stadig kan tages til indtægt.
  • Der er afholdt online workshop om bosætning i Ansager by med deltagelse fra udviklingsrådet.
  • I forlængelse af møde med Varde Kommune omkring Skovlund i den kommende kommuneplan, har Kristian og Kitty opmærksomhed på, at få en politisk behandling af forslag om udstykning af byggegrunde mellem Markvangen og Kornvangen. Dette i henhold til Skovlunds Helhedsplan. Der er 8 ugers offentlig høring i foråret 2021.

Vi håber at foråret kommer med muligheden for snart af forsamles igen. Vi vender tilbage med dato for generalforsamling, når muligheden byder sig. Pas godt på hinanden i mellemtiden og tøv ikke med at henvende jer til udviklingsrådets medlemmer med stort eller småt, til gavn og glæde for vores lokalsamfund.

Referent

Kitty Gamkinn

vist 640 gange