tirsdag 16 feb 2021 - Ansager
Mariefestival: Yes - vi gør det igen
Mariefestival 3. + 4. + 5. september 2021 - billetsalget er startet!

Festivalbestyrelsen har været samlet på Zoom og evalueret sidste års Mariefestival, som blev gennemført som en af de få i Danmark i et år, hvor Covid-19 satte dagsordner overalt. Trods mange udfordringer blev festivalen en stor succes og vi har fået de herligste tilbagemeldinger fra festivalgæster, som bl.a. har skrevet:

"Fantastisk Mariefestival! Det har faktisk aldrig været bedre, musikken var i særklasse som altid, stemningen forrygende, musikbussen en supergod ide, som gerne må gentages og så en hel by med tilbud om festivalcamp hos private, det var da bare så hyggeligt. Og i år var alle koncerter i gå-afstand, det fungerede perfekt. Mariefestivalen kan sagtens foregå på samme Corona-sikre måde også i 2021. Vi kommer! Spørgsmålet lige nu er bare: Hvornår kan vi købe billetter?"

Ja, sådan var ordene. Og selvom regnskabet endnu ikke er endeligt, kan vi herfra bestyrelsen fastslå at også her er vi kommet godt i land. Vi skylder en stor tak til alle vore sponsorer og en stor tak også til samtlige medvirkende, til alle der har bidraget og støttet op om festivalen og sidst men ikke mindst en stor tak til et trofast festivalpublikum. Vi glæder os til at se jer igen.

Vores generalforsamling i festivalforeningen er grundet Covid-19 udsat indtil videre.

På gensyn

Festivalbestyrelsen

vist 782 gange