tirsdag 9 feb 2021 - Kvie Sø
Kvie Sø efterskole i corona tiden.
Små og store præmier til online bankospil efterlyses

Kære Ansager og Skovlund

Som så mange andre er vi på Kvie Sø Efterskole også lukket ned her i corona tiden.

Vi har kørt mange live oplevelser via vores lukkede Facebookgruppe, hvor kun elever og deres bagland er med. Her har vi haft fitness, yoga og kreative udfordringer. Eleverne har modtaget materialer til bl.a. at lave et insekthotel.

Vi har de sidste mange uger kørt en skridtudfordring. Først var det alle eleverne mod hinanden, så var det lærerne mod eleverne. Vi har kæmpet linjerne mod hinanden og i sidste uge forsøgte vi at gå 5.000.000 skridt, hvor vi alle har været sammen om det. Og vi nåede det sørme!

Vi tænker ud af boksen for at skabe en så normal hverdag for vores skønne elever, som omstændighederne tillader og lave nye kreative løsninger for at skabe et fællesskab selvom man sidder hjemme.

Online banko

Det næste store “event”, vi planlægger for eleverne, er online banko. Det løber af stablen fredag i uge 8 og er forhåbentlig afslutningen på vores corona-nedlukning. Vi håber, at vi sammen med eleverne og deres bagland kan skabe en fest gennem skærmen ved en god slag banko - og det er her vi har brug for jeres hjælp.

Det er kedeligt at gå til banko, hvis der ikke er gevinster. Eller er det bare os, der er skøre?

Vi ville gerne have været rundt og besøgt alle virksomheder i lokalområdet, men vi må også sande at vi skal passe på i disse tider.

Vi ville rigtig gerne høre om der er nogle virksomheder, foreninger og/eller private personer, som har lyst til at sponsorere en gevinst eller to til vores store corona-banko. Det behøver ikke være store og dyre gaver. Vores elever er taknemmelig for at der er en gave til dem.

Vi modtager med kyshånd og store smil. Og vi vil være rigtig taknemmelig, hvis vi kunne have gevinsterne senest onsdag den 24. februar 2021.

Hvis du tænker, at det er noget for dig og/eller din virksomhed, så skriv eller ring til Tanja Sørensen enten på mail ts@kviesoefterskole.dk eller telefon 92 44 08 22

Derudover vil vi gerne sige at vores elever savner at komme i byerne, både når de skal i hallen, til ridning eller i Brugsen for at handle.

Pas på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen banko-udvalget på Kvie Sø Efterskole.

vist 692 gange