fredag 5 feb 2021 - Ansager
Online workshop om bosætning i Ansager
Byen festede i 2017, da Ansager blev valgt som "Årets Landsby i Varde Kommune" og blev nummer to på landsplan
Byen festede i 2017, da Ansager blev valgt som "Årets Landsby i Varde Kommune" og blev nummer to på landsplan Foto: Karsten Madsen
Vil du hjælpe os med at finde frem til de kvaliteter, der gør hverdagen i Ansager speciel og god?

Der afholdes workshop om bosætning i Ansager d. 09. februar i tidsrummet 17.00-20.00.

Vi har brug for din hjælp til at skabe indholdet om Ansager på en ny hjemmeside.
Sidens indhold skal hjælpe med at inspirere tilflyttere til at vælge Ansager som basen for deres kommende hjem.

Hjemmesiden skal derfor indeholde levende fortællinger, der viser hvilken hverdag man kan få i Ansager. På en online workshop vil Varde Kommune afvikle en proces, der sørger for at vi i fællesskab finder frem til de ting, der gør Ansager til et helt særligt sted at bo. For at gøre siden så relevant som muligt, har vi brug for input fra en bred forsamling af indbyggere i Ansager inden for de tre målgrupper: Unge voksne, etablerede familier og seniorer. Derudover vil vi på workshoppen vende, hvordan vi sikrer en boligsammensætning, der kunne være attraktiv for målgrupperne.

Hvordan foregår workshoppen?
Vi anvender den digitale platform CitizenLab til at afholde en dynamisk workshop, der både indeholder oplæg og aktiviteter. Du tilgår siden ved hjælp af et link, skriver dit navn og så sørger vi ellers for resten. Du vil i løbet af aftenen have mulighed for at komme med input til de forskellige emner og stemme på andres gode forslag. Det er desværre ikke muligt at deltage via en tablet eller en smartphone og det er en fordel, hvis du også har et headset med mikrofon.

Kan du se dig selv i en af de nævnte målgrupper og har du lyst til at deltage i en workshop på en ny online platform, der er nem at navigere i? Så håber vi, at du vil bruge 3 timer af din tirsdag på at bidrage til at Ansager får en ny og relevant profileringsside for fremtidige tilflyttere.

Med venlig hilsen Udviklingsrådet Skovlund-Ansager, Ansager Byudvikling og Varde Kommune

Tilmelding kan ske til herg@varde.dk

vist 758 gange