onsdag 6 jan 2021 - Ansager
Tak for støtten til SA HK i 2020
2020 blev et turbulent år med stor opbakning

SA HK blev stiftet af håndspillere i Skovlund Ansager i 2020. Vi har haft et turbulent år med nogle bump på vejen, men det er heldigvis blevet overstrålet af den store opbakning vi har modtaget lokalt, myndigheder/organisationer, hos SA HK’s samarbejdspartner i Ribe, spillere og trænere.

Derudover har vores sponsorer, som er virksomheder og lokale borgere støttet os økonomisk, bakket op omkring vores arrangementer m.v., der har afstedkommet mange sjove oplevelser og dannet grundlag for et godt fællesskab i SA HK.

På håndboldbanen havde vi for holdene en rigtig god opstart på turneringen, hvor vores 3.div hold er ubesejret i 4 kampe og vores Jyllandsserie ligeså - indtil Corona stoppede sejrsstimen. Det lykkedes SA HK at få mange mennesker i Skovlund/Ansager hallen, og vi er rigtig ærgerlige over, ikke at kunne fortsætte med at begejstre med gode håndboldoplevelser i og omkring Skovlund Ansager og Ribe.

Vi har i SA HK fået et rigtig godt holdfællesskab med Ribe, som har en stor talentmasse, og det kombineret med SA HK’s rutine i divisionsrækkerne har givet spillerne gejst og tro på fremtiden.

Bestyrelsen i SA HK har ikke lukket ned pga. Corona - vi fortsætter med at planlægge fremtiden til den kommende sæson, hvor vi vil komme med nye og spændende tilbud til håndboldglade spillere på både motions- og eliteniveau.

RIGTIG GODT NYTÅR

vist 671 gange