onsdag 23 dec 2020 - Ansager
Julehilsen fra SIF Ansager Håndbold
Hjertelig tak for jeres kæmpe store hjælp ved køb af bambusa strømper og/eller vores årskalender

Kære Ansager og Skovlund borgere

Næsten alle strømper er solgt - der er nogle enkle tilbage, hvis man ikke har fået købt. Man kan godt nå det endnu.

Det betyder så meget for os, at byerne bakker op omkring håndbolden. Tak til spillere, trænerne, forældre og andre frivillige, som altid er klar på at give en hånd med.

I år har ingenting været som det plejer. Det er kun vores børnehold, der sådan rigtig har fået lov til at komme i kamp. Kampe er blevet rykket, turneringer pauseret og stævner er blevet aflyst. Dog har det været tydeligt for os, at folkene i de to byer stadig har det gode humør - og det er skønt!

Det sætter vi stor pris på!

Der skal også lyde et kæmpe tak til de mange sponsorer, som har takket ja til fornyelse af sponsorkontrakter. Tak til “gamle” og velkommen til nye. Det er en fornøjelse at samarbejde med jer. Vi ved at det har været et svært år for mange af jer og til trods for det, har I lyst til at støtte os! Mange, mange tak!

Vi har stadig mange årskalender til salg. De koster 100 kroner. Der er plads til egne notater og den er klar til ophæng. 85% af salget går direkte til klubben. Skriv en besked til Tanja Sørensen på tlf. 23 61 94 40 og hun leverer med et smil.

Vi savner at mødes med jer om søndagen, men vi håber at vi snart kan mødes som vi plejer.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Glædelig jul til jer alle og godt nytår.

På vegne af SIF Ansager Håndboldudvalg, Tanja Sørensen.

vist 1422 gange