onsdag 23 dec 2020 - Ansager
Julehilsen fra Skovlund Ansager Badminton Børn og unge
Sidste sæson var vi 14 spillere, nu er vi 43 spillere fra 0. til 7. klasse
Sidste sæson var vi 14 spillere, nu er vi 43 spillere fra 0. til 7. klasse Foto: Pixabay Copyright
Vi fik en kanonstart på sæsonen i år.

Vi fik penge fra DGI´s sommerpulje og kunne derfor tilbyde et gratis introforløb, hvor vi tilbød en gratis ketcher og t-shirt for børn i 0.-2. klasse. Derudover tilbød vi de yngste elever på Ansager Skole og Skovlund Friskole at prøve badminton i samarbejde med DGI.

I september nåede vi lige at afholde et succesfuldt Natminton, hvor den tidligere danske mester Louise Thastrup kiggede forbi. Vi havde en fantastisk overnatning med bl.a. badminton i mørke og meget lidt søvn.

Vi havde en del spillere ude og prøve at spille forskellige turneringer med rigtig flotte resultater. Så vendte Corona tilbage, vi blev lukket ned og måtte undvære vores fælles juleafslutning og interne julestævne her i ferien. Men vi ser selvfølgelig fremad og jeg glæder mig vildt til at tage flere af alle mine ideer i brug til næste år, når vi må ses igen.

Vi sluttede sidste sæson med 14 spillere, nu er vi 43 spillere fra 0. til 7. klasse. Det er så fedt.

Tak til alle spillere for jeres helt fantastiske energi I kommer med hver onsdag.

Tak for samarbejdet med de lokale skoler, hjælpetrænere, udvalgsmedlemmer, sponsorer og ikke mindst forældre for den helt fantastiske opbakning I har givet i denne sæson foreløbig.

I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Vi ses forhåbentligt snart.

Susanne, træner for børn og ungdom

vist 197 gange