tirsdag 22 dec 2020 - Ansager
Mariehaven - i levende live også i 2021!
Glædelig jul og godt nytår

Kære alle

Fra alle os til alle jer de bedste hilsner og ønsker om gode juledage med tak for året, der er gået. 2020 blev et år, vi aldrig glemmer! Alle blev ramt og mærket af Covid-19 og heller ikke Mariehaven gik fri. Alligevel er det værd at huske på de mange stjernestunder, vi fik lov at opleve også i år.

Tusind tak til de mange, der lagde vejen forbi Mariehaven i sommer, da vi fik mulighed for at åbne igen. Tak også til de mange, der har besøgt os i efteråret og senest i forbindelse med Jul i Mariehaven.

Sidst men ikke mindst:

Tusind tak til de mange, der har købt folkeaktier, tegnet medlemskab i Marieklubben og samlet penge ind på facebook samt de mange, der har sagt ja til at flytte billetter til 2021. Tak også til de mange, der stadigvæk køber billetter, gavekort, folkeaktier, melder sig ind Marieklubben og alle andre, der støtter os på alle måder. I er hver især med til at styrke os i troen på at alt bliver godt igen også i Mariehaven! Vi står stadig på benene og det var ikke tilfældet uden jeres hjælp! TUSIND TAK!

Vi er på ingen måde i land økonomisk og er udfordret også i det nye år. Men vi er ikke slået og giver os ikke frivilligt. Vi fortsætter vores projekt ”Mariehaven - I levende live også i 2021” og håber så mange som muligt vil bringe dette videre.

Kig ind på vores hjemmeside www.mariehaven.dk - her finder du alle slags oplysninger. Her kan du nå at købe julegaver til dine kære. Her kan du designe dit helt eget personlige GAVEKORT og printe det ud med det samme. Her kan du også købe og få tilsendt folkeaktier til Mariehaven ligesom du kan tegne medlemsskab til Marieklubben og bruge som gave.

Vi åbner dørene igen, så snart det kan lade sig gøre (forhåbentlig i januar) og fylder haven og huset med masser af musik, sang og ikke mindst dejlig mad i vores nye restaurant.

Mange gode julehilsner fra alle os til alle jer - og på gensyn i 2021.

Familien Engelbrecht

OBS! Vi tænder fortsat flere tusind julelys i Mariehaven – hver dag frem til 1. januar - Alle er velkomne!

vist 569 gange