fredag 18 dec 2020 - Ansager
En institution går på pension
Et nyligt billede af Knud Christensen med en hest på Vetgruppen Ansager Hestehospital
Et nyligt billede af Knud Christensen med en hest på Vetgruppen Ansager Hestehospital Foto: PR
Veterinær servicemedarbejder på Ansager Hestehospital Knud I. Christensen går efter mere end 45 års ansættelse på pension

Knud Christensen blev i midt 1970´erne ansat som staldmedarbejder i virksomheden, som dengang hed Ansager Dyrehospital. Han har således taget hele turen med i hospitalets udvikling, fra en praksis der betjente hovedsageligt landbrug, til det specialiserede Hestehospital virksomheden er i dag.

Knud har gennem årene altid været en trofast og loyal medarbejder, langt ud over hvad man kan forvente. Han har taget del i alle Hospitalets arbejdsopgaver fra pasning af de indlagte patienter til læsning når de skulle hjemsendes over ambulancekørsel med hospitalets dyreambulancer, assistance ved operationer og undersøgelser samt vedligehold af inde og ude arealer. Kort sagt, Knud har været en uundværlig altmuligmand.

Knud vil blive savnet på Ansager Hestehospital for sit gå på mod og sit altid gode humør. Det er en del af virksomhedens hukommelse, der nu pensioneres. Det er virksomhedens suverænt højeste anciennitet, der nu får mulighed for at nyde sit otium.

Ansager Hestehospital ønsker Knud held og lykke med fremtiden.

Jesper Møller Nielsen

Reception

På grund af Covid-19 restriktionerne i det danske samfund er det desværre p.t. ikke muligt at samle venner og forretningsforbindelser til en afskedsreception for Knud Christensen. Ansager Hestehospital håber dette bliver muligt på et senere tidspunkt.


Et billede af Knud fra starten af hans ansættelse, hvor han er i gang med at klargøre en ko til Kejsersnit.
vist 1084 gange