tirsdag 1 dec 2020 - Ansager
Kun få byggegrunde tilbage i Ansager
Egedalen i Ansager med ledige byggegrunde markeret. Egedalen 26 blev solgt mens artiklen blev skrevet - så det går virkelig stærkt.
Egedalen i Ansager med ledige byggegrunde markeret. Egedalen 26 blev solgt mens artiklen blev skrevet - så det går virkelig stærkt. Foto: Frank Sørensen
Det går stærkt med bygning af nye huse i Ansager, så stærkt at der reelt er mangel på byggegrunde

På Egedalen er der i alt 4 usolgte grunde tilbage, men de er alle 4 noteret som reserveret. Om de, der har reserveret grundene, stadig er interesseret i en af dem, viser sig først når en ny køber melder sig. Der er nemlig ingen tidsbegrænsning på en reservation og det er gratis at reservere en grund.

Oversigt over ikke solgte grunde:

Egedalen 22 – er stadig til salg – er reserveret
Egedalen 24 – er stadig til salg – er reserveret
Egedalen 26 – er stadig til salg – er reserveret - netop solgt
Egedalen 27 – er stadig til salg – er reserveret
Egedalen 31 – er stadig til salg – er reserveret

Hejrevej 13 – er stadig til salg – er ikke reserveret

Alle grundene ligger op til det nye rekreative område: Ansager Søpark, der er skabt på et nedlagt dambrugsområde.

- Viser der sig en ny køber til en reserveret grund, kontakter vi med det samme den, der har reserveret grunden. Han/hun får 3-4 hverdage til at beslutte sig for at købe grunden eller ej. Ønsker begge at købe grunden, er der en budrunde, hvor den der byder højest får grunden. Det er meget sjældent, at vi er ude i en budrunde, oplyser Birte Aas Dam, Ejendomscentret i Varde Kommune.

Status på boligbyggeriet i Ansager

På Hejrevej er 25 boligforeningshuse klar til indflytning til marts og i et nybygget parcelhus er familien netop flyttet ind. På Egedalen er to parcelhuse under opførelse med indflytning til foråret og et tredje er tæt på byggestart.

Karsten Madsen

vist 2860 gange