fredag 20 nov 2020 - Skovlund-Ansager
”JOBOPSLAG” Skovlund - Ansager
Byrådskandidat og evt. borgmesterkandidat for Venstre i Skovlund Ansager området søges til de ledige stillinger i det kommende byråd

Vores lokale byrådsmedlem Niels Haahr Larsen har bebudet, at det er slut med ham som byrådsmedlem efter det næste kommunalvalg i efteråret 2021. Og Varde Kommunes borgmester Erik Buhl (også her fra området ) har ligeledes meddelt, at efter mere end 30 år i lokalpolitik så er det slut efter næste kommunalvalg.

Så er man en person her fra området med et liberalt sindelag og tankegang og med lyst til indflydelse, så er her et par rigtig spændende jobmuligheder.

Vi er i den lokale venstreforening overbevist om, at du findes her i område ”6823,” hvor stemmeprocenten på Venstre er meget høj. Vi har bare ikke kunnet spotte dig! Men vi mangler dig for at sikre, at området fortsat bliver repræsenteret og hørt på rådhuset. Og så i øvrigt vil bidrage til, at Varde Kommune bliver drevet på en fornuftig og borgervenlig måde.

Har man ikke selv lyst til at være kandidat, men har et ”godt tip,” så vil vi meget gerne have en henvendelse, så kontakter vi vedkommende.

Venlig hilsen
Bestyrelsen, Skovlund/Ansager Venstreforening

Kristian Støjberg, Skovlund
Birgit Haahr Larsen, Ansager
Poul Henrik Hansen, Skovlund
Marie Hansen, Ansager
Per Rasmussen, Skovlund.

vist 485 gange