søndag 8 nov 2020 - Ansager
Lokale ildsjæle indenfor kunst søges
Hvilken form for kunst skal vi have i vort lokalområde?
Hvilken form for kunst skal vi have i vort lokalområde? Foto: Pixabay Copyright
Øget fokus på kunst får Varde Kommune til at udforme en kunststrategi, og vil i den forbindelse gerne tale med kunstinteresserede fra hvert udviklingsrådsområde

I Varde Kommune har der været øget fokus på kunsten de sidste par år og flere områder har da også tanker omkring hvordan kunsten kan bidrage til lokalområdet. Derfor er Varde Kommunes Kunstudvalg gået i gang med at udforme en kunststrategi for Varde Kommune.

Tanken er at en kunststrategi kan give inspiration til, hvordan man kan arbejde med kunsten i kommunen og samtidig prioritere konkrete projekter forskellige steder i kommunen.

Kunstudvalget ved slet ikke alt, som sker rundt omkring i kommunen, og derfor ønsker udvalget meget at få input til en kunststrategi. Det er både i forhold til nuværende projekter/tiltag, kommende tiltag eller helt nye idéer hvor man måske kunne indtænke kunsten.

Kunststrategien bliver færdig i december måned, hvorefter den skal på Udvalg for Kultur og Fritid og i Byrådet.

Helt konkret ønsker udvalget at snakke med hver enkelt udviklingsråd/­kontaktpersoner fra rådet. De enkelte møder vil være ca. en time. Udviklingsrådene vælger hver især, hvem de vil sende. Det kunne være personer i lokalområdet, der har indsigt i projekter eller kunne være interesseret i at arbejde videre med kunst.

Kunstudvalget har to eksterne konsulenter til at køre processen og det vil være dem, som mødet holdes med sammen med Signe Mejstrup Sørensen, Kulturkonsulent. Møderne vil være fysisk eller digitalt og skal foregå i uge 46-48.

Kontakt Skovlund Ansager Udviklingsråd, hvis det har interesse for dig.

Kontaktoplysninger: Skovlund-Ansager Udviklingsråd

vist 349 gange