fredag 6 nov 2020 - Ansager
Kommentar til lokallisten: ”Fornuften sejrede”
Debatindlæg af Martin Hansen, Grødevej 8 i Ansager

Som jeg ser det, havde Lokallisten ikke megen indflydelse på udgangen af skolestrukturen. Ej heller Tom Arnt. Det var ellers skolestrukturen, Lokallisten førte sig frem med ved sidste valg med ulveøjne på Venstre. Nu skulle de kanøfles. Det lykkedes ikke helt. I havde stukket næsen op efter 5 pladser, men fik 2, som blander sig her, der og alle vegne. Især Tom Arnt, som er med til at besværliggøre byrådsarbejdet.

Jeres 2 byrødder smed I ud, uden at de kunne forsvare sig. Det var en udansk handling (før beskrevet), som munder ud i, at I har "skudt jer selv i foden". Nu skal I om et års tid til at slås om de samme vælgere, og hvad mon I kan finde på af opdigtet skræmmekampagne? ”Venstre-ulven kommer”.

Lokallisten fik godt 2400 stemmer, som nu skal deles med Borgergruppen: 1200 til hver. Til orientering kostede det første mandat til de Konservative godt 1700 stemmer, så I skal oppe jer, hvis I skal mønstre stemmer nok med "hul i foden".

Jeg har for ca ½ år siden meldt mig ind i Lokallisten – ikke for at stryge jer med hårene, men for at beskrive noget af det, I ikke selv orienterer om, da jeg synes, det er påkrævet. I var f.eks. 5 uger om at komme med et referat fra generalforsamlingen den 29. april. Det skal frem dagen efter.

Sluttelig har jeg diskuteret med mig selv, om jeg skulle selvbestalte mig som politisk kommune kommentator. Her er et forsøg.

Martin Hansen

vist 693 gange