tirsdag 27 okt 2020 - Ribe
SA Ribe HK tog 4 på stribe
SA Ribe HK tog den 4. sejr på stribe i lokalopgøret mod Team Esbjerg’s Ligareserver i en tæt, og velspillet kamp i Ribe Fritidscenter søndag.

Kampen blev nøjagtig lige så intens og tæt som Vi på forhånd havde regnet med. Alle gav sig fuldt ud i en velspillet kamp uden ret mange udvisninger.

Begge hold startede fint ud, og fulgtes ad helt til pause hvor SA Ribe HK førte 15-14.

Efter pausen fik SA Ribe HK mere fat om tingene, og rykkede en smule fra gæsterne, og kunne efter 15 minutter i 2. halvleg se sig selv foran 22-15. Team Esbjerg var dog ikke knækket af den grund og kæmpede ufortrødent videre. De kom dog aldrig helt op, og SA Ribe HK kunne trække sig tilbage med en sejr på 29-25.

Jeg synes egentlig vi har rigtig godt styr på dem gennem hele kampen rent angrebsmæssigt - vi laver 29 mål, hvilket må siges at være godkendt. Til gengæld er vi for overtændte i forsvaret, hvor vi ikke helt finder den sammenhængskraft, vi ellers har været rigtig gode til i de andre kampe. Deres to eneste profiler får simpelthen for meget plads, og vi giver dem lov til at få for meget indflydelse på kampen. Men sådan er det ofte i lokalopgør hvor alt kan ske. Heldigvis var vi dygtige nok til at holde det høje scoringssnit i angrebet, så det blev aldrig rigtig spændende.

I dag synes jeg vi præsterer som hold, hvor målene er rigtig fint fordelt på mange spillere. Igen spiller Mathilde Strebøl godt i angrebet, og scorer 8 mål. Men også Anne Marie Madsen laver nogle rigtig vigtige mål på kritiske tidspunkter, hvor Team Esbjerg er lige ved at komme op og få fat i os. Begge fløje hhv Brosbøl og Johansen der også deler fornavnet Mathilde spiller fremragende og scorer rigtig mange mål både i kontrafasen og i det etablerede angreb.

Nu kan vi så igen gå på en ufrivillig Coronapause, og se Os selv på en 2. plads i rækken. 2 point efter NSK, der dog også har en kamp mere end os.

Vi skal i pausen bygge endnu mere på, og sørge for at holde det høje tempo ved lige, så vi er helt klar igen når Danmark igen åbner op.