mandag 26 okt 2020 - Ansager
Halløjsa du der - ja nemlig dig!
Du kan gøre en forskel for Ansager FDF

Vi skulle snart have været rundt til alle byens borger og sælge denne flotte julekalender, men desværre er dette ikke en mulighed i år.

Der er mange ting som Corona gør besværligt for os, men vi vil så gerne samle penge ind så vi fortsat kan holde kontingentet så lavt så alle har mulighed for at være med i FDF.

Vi har 350 stk Kalendere der koster 40 kr. pr. stk. og der plejer hvert år at være udsolgt på under 2 timer. Derfor søger jeg 35 personer, som hver vil hjælpe med at sælge 10 stk. juelkalendere.

Hvis du har lyst til at hjælpe os så skriv en mail til mariaknudsen@fdf.dk eller en sms til 21465039 så aftaler vi nærmere med aflevering.

På forhånd 1000 tak fra Ansager FDF

Håber at høre fra jer

Maria Knudsen, kredsleder, Ansager FDF

Info om kalenderen

Kåre Mølbak og Søren Brostrøm står klar med mundbind for at sikre den kongelige familie en Corona-sikker kanetur hen mod den kommende jul.

Sådan er den morsomme karikaturtegning på årets julekalender fra Y’s Mens Club, som vi snart skulle have været rundt og sælge til alle byens borgere, men men med Corona sætter endnu engang en stopper for det.

Igen i år koster julekalenderen 40 kroner, hvor pengene går ubeskåret til støtte af det lokale arbejde blandt de uniformerede korps samt til at støtte socialt udsatte.

Der er 24 muligheder for gevinst og samtidig med at man støtter arbejdet er der altså også mulighed for at studere nærmere på de sjove karikaturer på årets kalender.

vist 502 gange