søndag 25 okt 2020 - Ansager
SAHK: Søndagens lokalopgør i Ribe
Kampen mod Team Esbjerg bliver en kamp, hvor der bliver smæk for skillingen, akkurat som det hører sig til i lokalbrag.
Kampen mod Team Esbjerg bliver en kamp, hvor der bliver smæk for skillingen, akkurat som det hører sig til i lokalbrag. Foto: Karsten Madsen
Søndag tager SA Ribe HK imod Team Esbjerg i 3. division damer i Ribe Fritidscenter kl 16:45.

Vi har brugt den lidt ufrivillige pause der kom da Struer blev lukket ned pga Corona til at få styr på et par småskader i truppen. Derudover har vi arbejdet med flere facetter i spillet, så paletten af muligheder er blevet endnu større.

Team Esbjerg er er rigtig godt hold, der helt sikkert kommer til at blande sig i toppen af rækken. Ganske vist fik de et nederlag mod NSK i sidste spillerunde, men jeg tror man skal tage det som en enlig svale, og ikke som et udtryk for deres reelle styrke, for Team Esbjerg kommer helt sikkert med alt hvad de har i kampen mod os.

Det bliver en kamp, hvor der (som det hører sig til i lokalbrag) bliver smæk for skillingen, og hvor ingen lægger sig ned på forhånd. Det drejer sig derfor om at vi alle er klar fra start til den opgaver der venter.

Ud af truppen er gledet Camilla Tradsborg, og tilbage på holdet er Anne Marie Madsen ligesom Mathilde Vind Bromerholm er helt klar igen efter hendes skade.

Vi glæder os rigtig meget til også at vise os frem på Vores anden hjemmebane i Ribe, hvor vi endnu ikke har haft lejlighed til at spille kampe. Vi håber selvfølgelig på lige så stor opbakning fra publikum, som når hjemmebanen hedder Skovlund Ansager Hallen, for det bliver der helt sikkert brug for i en topkamp mod Team Esbjerg’s ligareserver.

Truppen til Søndagens kamp:

1 - Louise Johansen
16 - Marie Held
3 - Matilde Johansen
4 - Mathilde V. Bromerholm
5 - Hanne Kristensen
6 - Sofie Klausen Hansen
7 - Mathilde Strebøl
8 - Mathilde Brosbøl
9 - Anne Marie Madsen
10 - Amalie Schultz
18 - Mette H. Knudsen
19 - Kamilla Dahl

De bedste hilsner

SA HK Skovlund Ansager Håndboldklub

vist 732 gange