søndag 4 okt 2020 - Ansager
Håndbold: SA Ribe HK Smadrede Viborg HK
SA Ribe HK satte et højt tempo fra start, og løb hurtigt fra Viborg, der ikke kunne være med i det høje tempo
SA Ribe HK satte et højt tempo fra start, og løb hurtigt fra Viborg, der ikke kunne være med i det høje tempo Foto: Karsten Madsen
Det var et toptændt SA Ribe HK mandskab, der gik på banen søndag mod Viborg HK

Uden det var italesat var der en indbyrdes aftale om, at den sløje præstation i Hvide Sande skulle revancheres - og det blev den i den grad.

SA Ribe HK lagde ud i et højt tempo fra start, og fik hurtigt skabt et lille rum ned til Viborg, der ikke kunne være med i det høje tempo. Til gengæld udviste Viborg den store rutine vi på forhånd vidste de havde, og fulgte fint med i første halvleg, der blev nøjagtigt så tæt som vi på forhånd havde spået.

Desværre måtte Mathilde Bromerholm forlade banen efter 15 minutter, og erstattet af Hanne Kristensen da den skade hun pådrog sig i torsdagens træning igen voldte hende problemer. Louise Johansen stod en rigtig flot 1. halvleg, og reddede ved flere lejligheder kastanjerne ud af ilden for Os, som gjorde at vi kunne gå til pausen med en 11-9 føring.

2. halvleg

I 2. halvleg blev der skruet yderligere op for tempoet, og Vi lavede et sandt stormløb mod Viborg der hurtigt måtte slippe taget.

Både fløjene 1 første kontrafase viste at hurtighed er deres spidskompetencer, hvor Mathilde Johansen og Matilde Brosbøl på skift løb fra de trætte Viborgspillere. Men også i både 2. & 3. fase viste tempoet sig for højt for Viborg, hvor der også var mange muligheder bl.a Mette Hjort Knudsen leverede en sand massakre mod Viborgs forsvar med et tempo så højt, at det sjældent er set bedre fra hendes side. Det resulterede også i 8 fantastiske mål fra flere positioner.

Med 12 minutter tilbage kunne Kamilla Dahl få et velfortjent hvil, og kunne fra bænken se Hanne Kristensen tage over som forsvarsdirigent på fornemste vis, og bandt forsvaret sammen ligesom hun også var hurtigt med fremme som en af de første i kontrafasen.

Flot redningsprocent

Louise Johansen fulgte flot på fra 1. halvleg og var kraftigt medvirkende til at tage den sidste brod ud af et rutineret Viborghold. Louise leverede samlet set hele 29 redninger, hvilket var nok til at hun kunne slutte på en imponerende redningsprocent på 66%.

Slutresultatet 29 - 15

Sammenhold

Når en kamp forløber som denne gjorde, er det tydeligt hvor meget spillerne elsker at spille håndbold, og hvor stort et sammenhold der er på holdet. Alle spillere gav sig 100% for hinanden fra start, hvilket også er grundstenen i den flotte præstation. Jeg synes vi spiller meget seværdigt i dag, og publikum fik noget igen for den fine opbakning de giver spillerne. Det er det vi dybest set gerne vil - spille seværdigt og positivt håndbold.

Næste kamp mod Struer

I næste runde venter endnu en god modstander Struer, som jeg på forhånd har spået til en top 3 placering, så der er ingen tvivl om at Vi skal bevare det momentum vi skabte i dag.

PT er Vi på en bølge af positivitet, nu gælder det bare om at holde balancen på bølgen og ride på den så længe som muligt, for der er ingen tvivl om at vi er et af de hold der vil blive jaget vildt, og som alle gerne vil slå.

De bedste hilsner
SA HK Skovlund Ansager Håndboldklub

Torben Mølsted, cheftræner

Dagens målscorere:

Mette H. Knudsen 8 mål
Mathilde Johansen 6 mål
Mathilde Strebel 6 mål
Mathilde Brorsbøl 3 mål
Kamilla Dahl 3 mål
Amalie Schultz 1 mål.

Stillingen: 3. Division Damer pulje 2

vist 846 gange