lørdag 3 okt 2020 - Ansager
Håndbold: SA Ribe HK-Viborg HK
Søndag tager SA Ribe HK imod Viborg HK i Skovlund Ansager hallen kl 13:00, hvor De skal forsøge at følge op på den fine sæsonstart med sejre i de 2 første kampe
Søndag tager SA Ribe HK imod Viborg HK i Skovlund Ansager hallen kl 13:00, hvor De skal forsøge at følge op på den fine sæsonstart med sejre i de 2 første kampe Foto: Karsten Madsen
Søndag tager SA Ribe HK imod Viborg HK i Skovlund Ansager hallen kl 13:00

Holdet skal forsøge at følge op på den fine sæsonstart med sejre i de 2 første kampe.

Viborg er en helt anden kaliber modstander end vi tidligere har møde i de foregående kampe. Derfor kræves der fuld fokus på opgaven hvis vores mission skal lykkedes, og hente den 3. sejr på stribe. Det er også en modstander der passer os lidt bedre, da de spiller den type håndbold vi også gerne selv vil spille. Det er altså to hold der står godt til hinanden, og jeg er sikker på det bliver en tæt og intens kamp mod et rutineret Viborghold der ligger lige efter os i tabellen, så der bliver hårdt brug for et lige så medlevende publikum i denne kamp som der var i den første hjemmekamp mod Lemvig.

Lærestreg i Hvide Sande

Jeg håber og tror vi alle fik en lille lærestreg i Hvide Sande i sidste uge, og en reminder om at være mentalt klar til alle opgaver. Vi har trænet rigtig godt i ugens løb, og fået flere aftaler på plads i angrebet, hvilket giver os lidt flere strenge at spille på.

Nye spillere

Ud af truppen til søndagens kamp er gledet Anne Marie Madsen & Katrine Poulsen. Det giver mulighed for at endnu en spiller kan få debut, nemlig Sofie Klausen Hansen der også er et produkt af Ribe HK’s talentarbejde.

Sofie er en stor adræt spiller med et godt skud, som vi forventer Os meget af i fremtiden.

Samtidig er der også comeback til Camilla Vedstesen Tradsborg der er tilbage i truppen efter 1 år på barsel.

Truppen til Kampen mod Viborg HK

#1 Louise Johansen
#16 Marie Held
#3 Mathilde Johansen
#4 Matilde Bromerholm
#5 Hanne Kristensen
#6 Sofie Klausen Hansen
#7 Mathilde Strebøl
#8 Mathilde Brosbøl
#9 Camilla Vedstesen Tradsborg
#10 Amalie Schultz
#18 Mette Knudsen
#19 Kamilla Dahl

De bedste hilsner
SA HK Skovlund Ansager Håndboldklub

Torben Mølsted, cheftræner

vist 751 gange