mandag 28 sep 2020 - Ansager
SA Ribe HK sled sig til sejr

Det blev endnu sværere end vi på forhånd havde frygtet i Hvide Sande

Det blev allerede i optakten til kampen nævnt, at vi skulle være helt klar mentalt, hvis vi ikke skulle komme i problemer. Og det var lige præcis det der skete.

Jeg tror vi alle gik på banen med en vished om at kampen var vundet på forhånd. Dels pga Vores første sejr på hjemmebane, og dels pga Hvide Sandes store nederlag i 1. spillerunde.

Søvndyssende tempo

Men det gik ikke helt som vi på forhånd havde sat næsen op efter. Vi blev mødt af et utroligt klogt spillende Hvide Sande hold, der formåede at trække tempoet ud af kampen, og dermed også af os. De spillede enormt lange angreb, hvor vi blev lidt ”lullet i søvn” og faldt i tempo. Dermed skulle kampen spilles på modstandernes præmisser, hvilket aldrig er specielt spændende.

Et af de våben vi på forhånd har defineret som en af Vores stærkeste, nemlig kontraspillet og det høje tempo var ikke eksisterende hele kampen igennem i angrebet. Vi manglede fart og tålmodighed, hvilket er en naturlig konsekvens af at spillet ikke kører som vi gerne ville have det til.

7-11 føring ved pausen

SA Ribe HK kunne efter en tempoforladt 1. halvleg gå til pause med en 7-11 føring, og med håbet om at kunne løbe fra Hvide Sande i 2. halvleg.

Desværre kom der ikke mere tempo i holdet i 2. halvleg, og det blev til en sand sliderkamp, hvor vi brugte for mange kræfter både fysisk og mentalt på at slås med dem.

SA Ribe HK kunne med stor fight trække sig sejrrigt ud af kampen med en 15-20 sejr i en kamp, hvor vi også fik bevist at fight også kan give 2 point selvom man ikke spiller poleret håndbold.

Stor opbakning fra tilskuerne

Der skal fra hele holdet lyde en KÆMPE tak til de medrejsende tilskuere, der var med til at bakke holdet op igennem hele kampen, og derved gav pigerne tro på, at vi kunne vinde kampen.

Der var dog også positive elementer i kampen som bestemt ikke skal glemmes. For det første fik vi 2 point i en skidt spillet kamp. Det viser også høj klasse og moral, at vi trods modgangen kan fighte og hive sejre hjem alligevel, så stor ros til truppen for det arbejde der blev lagt i sejren.

Kamilla Dahl og Mathilde Bromerholm flot samspil

Derudover fik samspillet i midterforsvaret imellem Kamilla Dahl og Matilde Bromerholm et nyk opad, og begyndte for alvor at fungere flot. De to midterforsvarere fik samspillet og timingen i bevægelserne til at fungere mere flydende, hvilket lover rigtig godt for de kommende kampe.

Marie Held i mål

Marie Held supplerede de 2 midterforsvarere med hele 15 redninger i målet, og fortsatte dermed sit flotte spil fra torsdagens kamp.

Mathilde Strebøl målsikker

Mathilde Strebøl viste igen sit værd, og fortsatte sin massakre mod modstanderne, ved igen at hamre hele 9 mål i netmaskerne bag modstanderne.