onsdag 23 sep 2020 - Ansager
Årsmøde i SIF Ansager Håndbold
Årets frivillig i sæsonen 19/20 er Tanja Højrup Sørensen
Årets frivillig i sæsonen 19/20 er Tanja Højrup Sørensen Foto: PR
Onsdag den 16. september afholdte SIF Ansager årsmøde

Der blev fra formanden berettet om et godt, socialt og stabilt år. Vi har afholdt forældretræning på børneholdene med fællesspisning og til jul serverede udvalget risengrød for alle klubbens medlemmer.

En af de nye tiltag i SIF Ansager var at vi endelig fik startet vores five-a-side hold op, som er en ny form for håndbold for +30 spillere. Her er de en stabil gruppe af spillere, som bl.a. har været til stævne, hvor tredje halvleg er lige så vigtig. Der er selvfølgelig altid plads til flere.

Alle vores mange arrangementer gennem sæsonen har været mulige at gennemføre, fordi Skovlund og Ansagers befolkning er gode til at bakke op omkring vores indtægtsarrangementer. Vi afholdte i løbet af sæsonen Grisebanko i samarbejde med Tistrup/Hodde og Ølgod, gødningssalg og juletræsindsamling. Året startede med det store landsdækkende arrangement Håndboldens dag, hvor vi, som noget nyt, havde en taler udefra. Dette er en tradition, som vi håber, kan fortsætte.

I denne sæson har vi som noget nyt afholdt Ladies Night og Herreaften, som gav et dejligt lunt beløb. I år havde vi planlagt en stor bierfest i Skovlund Ansager Hallen, men dette er desværre udskudt grundet corona. Vi håber på at vi kan få lov i 2021.

Corona ramte desværre landet inden sæsonen nåede at slutte, så det blev en brat afslutning for alle hold. Heldigvis kunne vi få lov til at holde håndboldafslutning for alle medlemmer her i starten af september måned. Her var børnene inviteret til en eftermiddag med leg og sjov. Vi sluttede af med lidt kage og kaffe. Efterfølgende kom seniorspillerne, som sluttede af med et brag af festen. Her blev sæsonen 19/20 afsluttet, samtidig med at sæson 20/21 blev skudt i gang.

Konstituering

Håndboldudvalget sæson 20/21. På årsmødet blev det nye håndboldudvalg sammensat og har konstitueret sig på følgende måde:

 • Formand Simone Winter
  Deltagende i hovedbestyrelsesmøde og siddende i arrangementsudvalget
 • Næstformand Jens Ole Mols
  Kontaktperson for herrerne, siddende i arrangementsudvalget og sponsorudvalget
 • Bestyrelsesmedlem Tanja Højrup Sørensen
  Ansvarlig for conventus, hjemmeside, facebook og kampfordeler.
 • Bestyrelsesmedlem Lone Emborg
  Kontaktperson for trænerne og siddende i arrangementsudvalget
 • Bestyrelsesmedlem Marika Jørgensen
  Kontaktperson for damerne og siddende i arrangementsudvalget og festudvalget
 • Bestyrelsesmedlem Katrine Simonsen
  Kontaktperson for venskabsklubberne
 • Bestyrelsesmedlem Lars Sadova
  Ansvarlig for rekvisitter og hovedansvarlig i sponsorudvalget

Håndboldudvalget kan kontaktes på mail: sifansagerhaandbold@outlook.dk

SIF Ansager håndbold siger mange tak for indsatsen til Mads Hald, som ikke ønskede genvalg.

Udover nye medlemmer til håndboldudvalget, blev der også valgt medlemmer til de tre underudvalg for håndboldudvalget. Disse er:

 • Sponsorudvalget: Lars Sadova, Mikkel Sadova, Dan Olesen, Jens Ole Mols
 • Festudvalget: Jan Olesen, Marika Jørgensen, Luna Sadova
 • Arrangementsudvalget: Jens Ole Mols, Lone Emborg, Simone Winter, Marika Jørgensen

Årets frivillig.

Håndboldudvalget tilbage i sæsonen 17/18 begyndte at kåre årets frivillig. Det nuværende håndboldudvalg ønskede dog ikke at sidde med uddelingen af denne fornemme pris, derfor fik alle medlemmer, både betalende og frivillige, en stemmeseddel og derfor havde alle nu muligheden for at stemme på deres egen favorit. Årets frivillig er derfor blevet medlemmernes tak til en frivillig i klubben.

Årets frivillig i sæsonen 19/20 er Tanja Højrup Sørensen. Tanja har fået stemmer, da hun altid har en løsning på et problem. Hun er altid smilende og glad og så er hun god til at give ud af sig selv. Da serie 2 herrerne stod uden holdleder, tog Tanja teten og hjalp herrerne godt på vej. Tanja er engageret og passioneret med aktiviteter i og omkring håndbolden.

Stort tillykke til Tanja og tak fordi du tager et år mere i udvalget.

Årets træner

Som noget nyt i år vil SIF Ansager invitere alle trænere til et arrangement. Her skal trænerne være i centrum og have en tak for den indsats, de lægger i klubben. Her vil årets træner også blive kåret.

Derudover er der ikke andet at sige end: tak for en god sæson til både spillere, trænere, holdledere, frivillige og tilskuere.

Vi vil også gerne slå et slag for vores nye facebookside SIF Ansager Håndbold. Her vil der løbende komme opdateringer omkring kampe og arrangementer i klubben. Derudover kan man også altid finde information på vores hjemmeside www.ansagerif.dk under fanen håndbold.

Vi glæder os til at vi mødes i hallen igen, selvom corona stadig har magten. Her er mange nye tiltag, som vi skal tage højde for, så lad os hjælpe hinanden, så vi kan få lov til at spille håndbold igen.

Sæsonen starter for alvor med hjemmekamp for serie 1 herrer nu på søndag den 27. september i egen hule.

SIF Ansager Håndbold

vist 587 gange