fredag 18 sep 2020 - Skovlund
Aflyst: Vi synger - og holder afstand
Den 1. oktober starter vinterens traditionelle sangeftermiddage i Kulturhuset og med god afstand
Den 1. oktober starter vinterens traditionelle sangeftermiddage i Kulturhuset og med god afstand Foto: Dieter_G fra Pixabay Copyright
Torsdag den 1. oktober 14:00 - 16:00 i Kulturhuset i Skovlund

24.09.20 - Det er med dyb beklagelse, at vi må erkende, at coronaen nu er så meget i fremmarch i vores lokalområde, at vi ser os nødsaget til at aflyse højskolefællessangen torsdag den 1. oktober.

Den 1. oktober starter vi vinterens traditionelle sangeftermiddage i Kulturhuset - den første torsdag i måneden i hele vinterhalvåret.

Vi er blevet varmet godt op til fællessangen dette forår med de mange dejlige morgensange i selskab med Phillip Faber på DR TV. Ham savner vi, men nu må vi selv klare højskolesangen.

Vi passer godt på hinanden og holder afstand. I mødelokalet i Kulturhuset vil der - med de foreskrevne 2 meters afstand og 4 m2 til hver person - være plads til 18 personer. Og skulle der komme flere, så har vi fået lov til at åbne skydedøren ind til salen.

Den 1. oktober vil vi sætte fokus på den jyske natur fra Steen Stensen Blicher over HC. Andersen og Jeppe Aakjær til Jens Rosendahl.

Skovlund Menighedsråd

Max Kruse

vist 275 gange