mandag 14 sep 2020 - Ansager
Håndbold: SAHK i testkampe
SAHK’s damehold spillede i weekenden de sidste testkampe inden turneringerne starter op

Det blev til 2 sikre sejre, og der blev bygget godt på spillemæssigt men vigtigst af alt også selvtillidsmæssigt.

Hold 2 mod IF92 serie 1:

SAHK kom en smule famlende fra start, med flere tekniske fejl som gjorde at IF92 kunne følge med og presse SAHK i starten.

Efter 10 min fik Vi dog styr på tingene, og da SAHK kommer foran 3-2 falder der ro på, og fejlene bliver minimeret. Det gør at IF92 aldrig kommer helt op igen, og med 7 minutter igen førte SAHK med 5 mål. Desværre blev SAHK ramt af to udvisninger inden for få sekunder, hvilket gav IF92 muligheden for at komme op og få kontakt. Dygtigt og klogt spil gjorde dog, at sejren aldrig kom i fare, og SAHK kunne køre en sikker sejr hjem på 3 mål.

Kampen bar præg af rigtig mange positive momenter, flotte indspil til stregen, gode målmandspræstationer og et sammenspil, der er ved at være hvor det skal være, når det begynder at tælle.

Hold 1 mod IF92 3. Division:

Divisionsholdet skulle forsøge at følge op på hold 2’s flotte præstation, og samtidig søge noget stabilitet som har manglet i de tidligere træningskampe. Intentionen var fra start at have samme tilgang til kampen, som hvis det var en turneringskamp.

Vi ville lægge et hårdt pres på IF92 fra starten, så det kunne give ro til at arbejde med de ting, vi ville prøve af.

Efter 10 min var kampen reelt afgjort, hvor SAHK var foran med 5 mål, uden IF92 for alvor var kommet i gang. Rigtig mange flotte redninger, lynhurtigt spil og et aggressivt forsvar gjorde at SAHK kunne gå til pause med en 6-15 føring.

2. halvleg blev af samme skuffe, hvor det høje tempo blev holdt hele vejen igennem så SAHK kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med en 16-31 sejr.

Det var en kamp hvor SAHK skulle spille de nye spillere ind på holdet, og det lover rigtig godt for sæsonen med de spillere, der er kommet til i sommer/corona pausen. Vi fik tanket den selvtillid som alle har brug for, og vi fik set hvor vi står i forhold til os selv og vores modstandere i turneringen.

Klar til kamp

Kampene gav ro og masser af tro på succes i den kommende sæson. Og Vi fik vist både os selv og vores modstandere, at vi er klar til kamp når det gælder.

Turneringen starter for 3. divisions holdet torsdag 24/9 kl 20:30 på hjemmebane i Skovlund Ansager hallen mod Lemvig.

Turneringsplanen for Hold 2 er ikke offentliggjort endnu.