tirsdag 8 sep 2020 - Ansager
Kvie Sø Efterskole
61 nye og gamle elever er ved at afslutte de første 5 ugers introperiode på Kvie Sø Efterskole
61 nye og gamle elever er ved at afslutte de første 5 ugers introperiode på Kvie Sø Efterskole Foto: PR
Søndag d. 9. august modtog vi 61 nye og gamle elever på efterskolen og er nu ved at afslutte de første 5 ugers introperiode.

Ligesom sidste år ville vi gerne afholde åbent hus den sidste lørdag i september. Men af sundhedsmæssige hensyn har vi valgt ikke at gøre dette. Skolen har god fremgang som tallene også viser, og noget af det, vi er rigtig stolte af, er at vi fra sidste år har 30 elever, der alle har valgt at tage et år mere hos os.

Hele sommeren har Kaj Buhl arbejdet for at få den sidste elevfløj gjort klar så vi kan have plads til alle eleverne. Vi har ligeledes udbygget vores køkken med hjælp fra Ansager skole, som har valgt at sælge nogle af de køkkenmaskiner, de gennem længere tid ikke har brugt. Tak for det.

Søndag d. 30. august deltog vi i Hjerteforeningens indsamling og vi indsamlede ca. 40.000 kr til den gode sag. Det betyder ligeledes, at vi nu får en hjertestarter på skolen, som alle kan komme til udefra. Jeg var selv med til at gå rundt i Ansager by og vil gerne sige tak til alle jer, der har bidraget på den ene eller anden måde. Når jeg kommer rundt i byen, oplever jeg gentagende gange at mange spørger til skolen, og hvordan det går. Det betyder rigtig meget for os.

Derfor vil vi, så snart det er muligt, afholde et åbent-hus-arrangement og annoncere dette på Ansager Info.

Lars Holm, forstander v. Kvie Sø Efterskole

vist 603 gange