søndag 6 sep 2020 - Ansager
Mariefestival: Tak for i år
Mariefestival 2020 er slut

Kære alle!

Af hjertet tak for nogle skønne dage her til Mariefestivalen 2020. Vi håber, I har haft nogle festlige, folkelige og farverige dage her i Ansager. Vi håber, I har lyst til at komme igen næste gang, der bydes ind til musik i Ansager såvel som her i Mariehaven.

Vi har gjort alt for, at I skulle få nogle herlige musikalske oplevelser. Der har været et flot musikalsk program fuldt på højde med de tidligere Mariefestivaler. Vi har været heldige med, at rigtig mange musikere gerne har villet komme og gøre deres til, at det musikalske kunne være helt helt i top under hele Mariefestivalen. Tusind tak til alle musikere og kunstnere, som har været med i år.

Anderledes Mariefestival

Grundet disse Corona-tider, har det jo været en noget anderledes udgave af Mariefestivalen, end de forgangne år. Der har næsten kun været adgang til at høre musik, hvis man har haft partout-armbånd på. Alle har dog kunnet høre forrygende musik fra Musikbussen, som har kørt rundt og leveret musikalske koncerter.

Politiet på besøg

Helt bevidst har vi solgt en del færre partout-armbånd end tidligere. Vi ville være sikre på, at der var plads til jer alle. Det har der heldigvis været - ikke mindst ifølge politiet, som selvfølgelig kom på besøg for at tjekke, at alt var i orden. Det var det. Vi har haft glæde af, at man her i Mariehaven er vant til at følge de gældende Corona-regler.

Tak

Vi vil gerne sende en ganske særlig hilsen og tak til vore sponsorer, for uden jer ingen Mariefestival. I er uundværlige, og vi sætter meget stor pris på, at I støtter os. Tak til Bent Nielsen og Thor Knudsen for jeres enorme arbejde for at tegne sponsorater m.m.

Vi vil også her gerne rette en kæmpe tak til alle jer frivillige, som hjælper på alle mulige måder og gør, at vi har kunnet glæde os over, at alt har fungeret under Mariefestivalen. En stor tak til byen for at bakke op - det gør noget for fællesskabet i vor by og for Mariefestivalen. En særlig tak til dig Helge og til de nærmeste omkring dig, for I har ydet en ganske særlig indsats.

Kære gæster, Ansager-borgere og andet godtfolk I har været fantastiske. I har gjort alt for, at vi nu sammen kan glæde os over at trods Corona, så fik vi nogle skønne musikalske og oplevelsesrige dage. I gjorde jeres bedste for, at denne Mariefestival blev en fantastisk og herlig Mariefestival.

Tak for i år - kom godt hjem

Formand for Mariefestivalbestyrelsen, Lisbet Steen Mortensen

vist 810 gange