torsdag 3 sep 2020 - Ansager
Velkommen til Mariefestival 2020
Kære alle!

Hjertelig velkommen til Mariefestival 2020. Vi håber, I får nogle festlige, folkelig og farverige dage i Ansager.

Musikken fejler ikke noget

Vi har gjort alt for, at I skal få nogle herlige musikalske oplevelser. Det er et flot musikalsk program, der er sat sammen - så I kan godt glæde jer. Vi har været heldige med, at mange gerne ville komme og gøre deres til, at det musikalske er i top.

Helt bevidst har vi solgt en del færre partout-armbånd end tidligere. Vi ville være sikre på, at der var plads til alle i Mariehaven. Det er vi heldigvis nu. På den måde har vi også sikret os, at I har mulighed for at købe billetter ved indgangen til Mariehaven, hvis man vil ind en enkelt aften eller dag.

Corona

Grundet disse Corona-tider, er det jo en noget anderledes udgave af Mariefestivalen, end I kender fra de forgangne år. Der er adgang til at høre musik, hvis man har partout-armbånd på i Mariehaven og i kirken. Ud over det er der en musikbus, som kører rundt og leverer musikalske koncerter. Fordelen er, at hvis der stimler for mange mennesker sammen, så kan den jo køre videre til et nyt sted. Det kan være, at der kommet lidt harmonikamusik fra pladsen ved Værestedet, som man med behørig afstand til hinanden kan lytte til.

I det frie rum i Ansager må alle være ansvarlige og omhyggelige med at følge de almindelige Coronaanvisninger, som er for et offentligt rum. Der har alle et øget ansvar i de næste dage.

I Mariehaven er man vandt til at følge de gældende Corona-regler; det samme gør sig gældende for kirken.

Sponsorer

Ingen festival uden trofaste sponsorer!

Tak til alle jer, som år efter år har støttet Mariefestivalen med stort og småt. Vi var intet uden jer! Kære venner af Mariefestivalen, støt vore sponsorer, de støtter os!

Slået op af Mariefestival i Tirsdag den 1. september 2020

Vi vil gerne sende en ganske særlig hilsen og tak til vore sponsorer, for uden jer ingen Mariefestival. I er uundværlige, og vi sætter meget stor pris på, at I støtter os. Tak til Bent Nielsen og Thor Knudsen for jeres enorme arbejde for at tegne sponsorater m.m. Vi vil også her gerne rette en kæmpe tak til alle jer frivillige, som hjælper på alle mulige måder og gør, at vi alle kan glæde os til den kommende Mariefestival.

God festival

Kære gæster, Ansager-borgere og andet godtfolk kom gerne og vær med til at gøre jeres bedste for, at denne Mariefestival bliver til en fantastisk og herlig Mariefestival.

Hjertelig velkommen

Formand for Mariefestivalbestyrelsen
Lisbet Steen Mortensen

Hent programmet som PDF: Mariefestival 2020

vist 792 gange