onsdag 5 jun 2013 - Ansager
Håndbold: Damer SIF/Ansager
Håndbold sæsonen 2012/2013 er vel overstået og en ny er ved at tage form og planlægges

SIF/ Ansagers jyllandsserie damer er allerede begyndt at forberede næste sæson med fortsat træning en gang om ugen her efter sæsonen er afsluttet. Også et par træningskampe er afviklet, men nu erder en pause inden den rigtige opstart til den nye sæson begynder.

Der afholdes et opstartsmøde i Skovlund/Ansager Hallen, hvor alle nuværende, tidligere, nye og nysgerrige spillere er meget velkomne til at deltage i dette opstartsmøde. Mødet er for alle – uanset om du vil spille hyggebold eller seriøst træne til første holdet. Mødet er torsdag den 13. juni kl. 19.00.

På opstartsmødet vil trænerne Jens Ole Mathiesenog Peter Buhl præsentere oplæggetog forventninger til den kommende sæson for damehåndbolden i SIF/ANSAGER.

Der bliver helt sikkert tale om en spændende sæson for holdene i jyllandsserien og serie 2, og hvis der er spillere nok også et serie 3 hold.Der arbejdes allerede nu på en træningsweekend med en masse spændende udfordringer og socialt samvær, der vil være opstartsturnering (er)og træningskampe for holdene, samt mange træning saftenermed engageret, lærerig, inspirerende indhold, både holdmæssigt og individuelt i forhold til den enkelte spiller.

Så har du lyst til nye udfordringer, udvikling som håndboldspiller, en rigtig god gang håndboldsammen med engagerede trænere og holdkammerater, så kom til opstartsmødet i Skovlund/Ansager Hallen.

Vi glæder os til at se dig.

vist 547 gange