fredag 21 aug 2020 - Ansager
Mariefestival: Kære Ansager - by og borgere!
Så er vi klar med årets festival-program og som altid er der meget at glæde sig til.

Vi er glade for at kunne gennemføre festivalen også med de restriktioner, der naturligvis følger med i en tid med Corona. Vi er godt klædt på til at løse opgaven, alt foregår forsvarligt og sikkert og vi håber som altid på god opbakning til byens festival.

I år er der udover Musikbussen udelukkende tale om scener, hvor det kræver armbånd og billet for at kunne komme ind. Vi har udsolgt til festivalen men reserveret et antal billetter alene til Ansager-borgere, der endnu ikke har løst billet.

Festivalcampen er flyttet fra stadion og ind i byen, hvor campisterne holder til hos private, som vi skylder en stor stor TAK for hjælpen.

Rundt omkring i Ansager by vil man kunne møde Musikbussen med spillemænd, musikere og sangere, der giver koncerter under det meste af festivalen.

Vi håber på private havefester som tillæg til festivalen. Her kommer Musikbussen gerne på besøg og leverer musikken. Man kan aftale dette nærmere på TLF 28343079 og donere et beløb herfor direkte til festivalen på mobilepay 53344.

Her til sidst skal lige nævnes at vi i år IKKE har optog gennem byen men mødes med afstand på torvet fredag kl. 16.00 til åbningen.

På gensyn og god festival til alle

På vegne af bestyrelsen for Mariefestivalforeningen

Helge Engelbrecht

Se det endelige program her: Mariefestival 2020

vist 1690 gange