torsdag 13 aug 2020 - Ansager
”Idræt om dagen” bliver en selvstændig forening
Personerne bag ”Idræt om dagen ”i Ansager, har stiftet deres egen forening under navnet ”Idræt om dagen Skovlund Ansager”

Håndboldkonflikten er den væsentligste årsag til bruddet med AIF. Gruppen har kun været under AIF for at kunne få hallejerefusion. Gruppen har haft sin egen økonomi, og har været udenfor AIFs vedtægter.

Gruppen har ikke deltaget i foreningens hovedbestyrelsesmøder eller haft taleret, indflydelse osv. – men kun været indirekte medlem, hvilket betyder at gruppen har accepteret de øvrige udvalgs beslutninger. Gruppen ønsker ikke at lægge navn til de senest foretagne beslutninger, og derfor har gruppen siden sin stiftende generalforsamling den 30. juli 2020 stået på egne ben.

”Idræt om dagen Skovlund Ansager” har fået etableret sin egen hjemmeside, som kan ses på: www.idraetomdagen.dk. Det er også muligt at følge med via foreningens Facebookside.

Den nye bestyrelse, som består af to personer fra Skovlund og tre personer fra Ansager, indbyder hermed til ny sæsonstart i Skovlund Ansager Hallen torsdag den 10. september kl. 09:30-12:00. Man kan med fordel gå ind på foreningens hjemmeside under kontingent og oprette sig som medlem samt betale for sit medlemskab. Medlemsskabet giver adgang til at deltage alle gange frem til jul for kun kr. 250. Har man kun mulighed for at kommer en gang i mellem, kan man betale kr. 30 pr. gang.

Bestyrelsen glæder sig til, at vi forhåbentlig kan få afviklet en tilfredsstillende sæson på trods af Corona-krisen. Vi skal selvfølgelig passe på os selv og hinanden og overholde de udstukne retningslinjer.

De bedste sommerhilsner fra:
”Idræt om dagen Skovlund Ansager”

vist 540 gange