onsdag 12 aug 2020 - Ansager
Vi vil samle gode kræfter bag skolen
Vi er stolte over at kunne fortælle, at vi har stiftet en ny lokal forening

En forening der har til formål at synliggøre, at der her i Ansager er stor opbakning til det lokale og stor opbakning til Ansager Skole. En skole som vi alle kender og holder af, og som netop nu står overfor en betydelig udfordring.

Vi kalder foreningen

ANSAGER SKOLES VENNER

og vores formål er at styrke og fremme Ansager Skoles kulturelle og sociale liv, yde praktisk og økonomisk hjælp til aktiviteter og nyanskaffelser samt synliggøre Ansager Skoles eksistens og virke.

Foreningen er dannet af frivillige kræfter på baggrund af initiativer fra Skolebestyrelsen i Ansager skole og en gruppe af borgere, der har sat sig sammen for at koordinere arbejdet med at bevare overbygningen på Ansager Skole. Vi er en “non-profit” forening, hvis midler går ubeskåret til gavn for skolens elever. Byens børn og fremtid!

Som noget helt særligt er det helt gratis at være medlem i foreningen. Støtte til foreningen er helt frivilligt men vi modtager naturligvis gerne bidrag – både små og store.

Har du lyst til at læse mere og melde dig ind, kan du kigge forbi vores Facebook side. Har du ikke Facebook, kan du skrive til vores e-mail.

Vi glæder os rigtig meget til at være med til at vise, hvor meget vi kan stå sammen her i Ansager og vise styrke gennem sammenhold. Vi er glade for, at vi allerede har fået det første bidrag fra Borgerforeningen.

På bestyrelsens vegne

Marianne Morsing Hansen
Gitte Husted Jensen
Stine Guldager Dyhr

vist 707 gange  
onsdag 23 dec 2020 - Ansager
Mundbind, donationer og nye projekter på vej
tirsdag 1 dec 2020 - Ansager
Kom og besøg Ansager Skoles Venners pop-up-butik i Dagli´Brugsen fredag den 4. december 2020
mandag 19 okt 2020 - Ansager
På bare to måneder runder medlemstallet i Ansager Skoles Venner et rundt tal
tirsdag 18 aug 2020 - Ansager
Vi er kommet rigtig godt fra land med foreningen Ansager Skoles Venner
Annonce