mandag 10 aug 2020 - Ansager
Møbelfabrikken omdannes til moderne medicinalvirksomhed
Hvor der før blev produceret kvalitetsmøbler til eksport, skal der nu produceres cannabis af høj kvalitet til medicinsk brug
Hvor der før blev produceret kvalitetsmøbler til eksport, skal der nu produceres cannabis af høj kvalitet til medicinsk brug Foto: PR
Der skal dyrkes cannabis på den tidligere møbelfabrik, hvilket kræver ombygninger

Dancann Pharma A/S flyttede sidste år ind i den gamle møbelfabrik på Rugvænget 5 i Ansager, og i går startede selskabet en omfangsrig ombygning af faciliteterne, så der fremover kan dyrkes og forarbejdes medicinsk cannabis.

Medicinsk cannabis er meget forskelligt fra den type cannabis, der er kendt fra mere rekreative formål. Den dyrkes, produceres og sælges under meget kontrollerede forhold på lige fod med anden medicin, og den gamle møbelfabrik vil derfor, i perioden frem til udgangen af 2020, blive omdannet til en moderne medicinalvirksomhed med de anlæg og den sikkerhed, der kendetegner en sådan virksomhed.

Dancann Pharma påregner ikke at ombygningen vil være til stor gene for områdets beboere. Virksomhedens nærmeste naboer blev i sidste uge forhåndsorienteret om den kommende ombygning, og Dancann Pharma oplyser, at arbejdet kun vil foregå på hverdage og ikke efter kl 17.00.

Pressemeddelelse

vist 1525 gange  
Annonce