onsdag 5 aug 2020 - Ansager
Støtte til opstart af badminton for 0.-2. klasse
Nu er det tid til at de lidt yngre også skal finde glæden ved badminton. Med bevillingen kan Skovlund Ansager badminton tilbyde et gratis introforløb for børn i 0. – 2. klasse.
Nu er det tid til at de lidt yngre også skal finde glæden ved badminton. Med bevillingen kan Skovlund Ansager badminton tilbyde et gratis introforløb for børn i 0. – 2. klasse. Foto: Tabble fra Pixabay Copyright
Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Skovlund Ansager Badminton nu sætte gang i et GRATIS introforløb for 0. - 2. klasse.

Med bevillingen kan Skovlund Ansager badminton se frem til at komme i gang med et gratis introforløb for børn i 0. – 2. klasse. Vi vil køre et introforløb ind til efterårsferien, hvor tilmeldte børn får en ketcher og en t-shirt. Derudover vil børnene blive tilbudt at deltage gratis i klubbens NATMINTON arrangement 19. + 20. september.

Træner Susanne Kristensen ser især frem til at Skovlund Ansager Badminton nu kan få flere i gang med badminton:

- Det bliver rigtig spændende at få en flok børn i en ny aldersgruppe i gang med badminton i Skovlund Ansager. Vi havde stor succes sidste år med at få gang i 3. klasse og opefter. Nu er det tid til at de lidt yngre også skal finde glæden ved badminton.

Pressemeddelelse

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Foreningspulje støtter lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen er på ca. 44 mio. kr. årligt og der kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI's foreningspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider
vist 284 gange