mandag 15 jun 2020 - Ansager
Gymnastik siger tak for denne sæson
Gymnastiksæsonen forløb ganske normalt frem til den 11. marts 2020.

Sæsonen startede op i uge 38, vi deltog ved børnedagen i november i Ølgod og da vi nåede december, ønskede vi hinanden glædelig jul og godt nytår - alt var godt.

Det nye år startede fint og vi afviklede fastelavnsfest på Ansager Skole i samarbejde med borgerforeningen og FDF.

Den sidste weekend i februar afholdt vi som altid årets springnat for gymnasterne på Ultra Mix og Spring Mix. Det blev igen i år en succes. Alt var normalt og godt.

Alt ændrede sig

Men så blev alt anderledes. Danmark stod i starten af marts pludselig i en sundhedskrise, som hurtigt udviklede sig til en sundhedskrise på verdensplan og sæsonen blev på et enkelt gymnastikudvalgsmøde afsluttet. Alt blev anderledes.

Det betød, at vi akut stoppede alle hold fra den 11. marts 2020. Det betød, at vi gjorde resten af gymnastiknationen følge og aflyste vores lokale gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen.

Det var og er selvfølgelig en meget mærkelig og trist situation. Vi havde selvfølgelig glædet os sammen med gymnaster, holdet fra Ansager Skole og trænerne til årets største begivenhed i vores regi.

I gymnastikudvalget følte vi os noget amputeret. Vi fik nemlig ikke mulighed for officielt at hylde de 38 trænere, som hver eneste uge – frivilligt - tager en kæmpe tørn og bruger rigtig meget tid på, at planlægge og gennemføre de 9 hold, som vi hver uge tilbyder i gymnastikafdelingen.

I yder en enestående indsats uge efter uge og for manges vedkommende sæson efter sæson.

Tusind tak for denne sæson og for jeres indsats, vi håber at se flest mulige af jer igen til næste år!

Vi vil også gerne benytte lejligheden til at sige tak til vores sponsorer af gymnastik­opvisningen på trods af, at den ikke blev afholdt. Det sætter vi meget stor pris på.

Dette års sponsorer er

  • Allans Dinér
  • Frisørhuset
  • Min Købmand
  • Dagli` Brugsen

Snart går gymnastikudvalget i gang med at planlægge den kommende sæson, hvor vi håber, at covid-19 har sluppet sit tag, så idræt- og foreningslivet i Ansager igen kan normaliseres.

På vegne af gymnastikudvalget, Marianne Morsing Hansen

vist 372 gange