tirsdag 2 jun 2020 - Ansager
Opfriskning af klubhuset
Klubhuset på Ansager stadion får en kærlig hånd
Klubhuset på Ansager stadion får en kærlig hånd
Fodboldpausen er blevet brugt fornuftigt på Ansager Stadion, hvor frivillige har knoklet for at gøre klubhuset mere indbydende

Der har ikke været ret meget fodbold på stadion i dette forår på grund Corona, og derfor det været en oplagt tid til give klubhuset en kærlig hånd, når nu det i en periode ikke har været i brug.

Derfor har en lille gruppe af frivillige knoklet for at give huset en opfriskning, så det også bliver mere indbydende nu, hvor udearealerne har fået et stort løft med hjælp fra en række lokale sponsorer.

Klubhuset er blevet flittigt brug, og det har det lignet sig selv i mange år, så det var en kærkommen lejlighed til at gøre lidt ved rammerne, så både store og små spillere har gode forhold, når de igen kan komme til at bruge både omklædningsrum og cafeteria. Særligt cafeteriet har i denne ombæring fået en gevaldig overhaling.

Anlægget står i det hele taget ganske flot, og selvom det hele tiden har været vigtigt, at der blev arbejdet efter alle sundhedsmæssige foreskrifter, så er der sket en masse, og de frivillige har hygget sig med opgaven.

Vi glæder os til, at vi igen kan byde spillere, ledere, forældre, tilskuere og alle andre velkommen på Ansager Stadion på et tidspunkt.

Med venlig hilsen, Fodboldudvalget

vist 727 gange