torsdag 21 maj 2020 - Ansager
Ny håndboldklub i Varde kommune
Tirsdag blev der stiftet en ny håndboldklub i Varde Kommune
Tirsdag blev der stiftet en ny håndboldklub i Varde Kommune Foto: Pixabay Copyright
Den nye klub blev en realitet tirsdag aften ved en stiftende generalforsamling

Efter bruddet med breddehåndbolden i AIF, var det vigtigt at finde sammen om noget med fælles mål. Det var således afgørende for arbejdsgruppen, at det er medlemmerne, der er i centrum og som skulle være medbestemmende om, hvilken vej en eventuel ny klub skulle gå.

Alle var enige om oprettelse af en selvstændig ny klub. Også set i lyset af de mange tilkendegivelser fra de 2 byer i nærområdet, hvor flere virksomheder har meldt sig med bidrag til fortsættelse, så var det en let beslutning.

Der var tirsdag aften stiftende generalforsamling, hvor et lille fremmøde, sammen med spillerne på Skype-forbindelser, fik dannet en ny forening, hvor vedtægterne og budgettet for det kommende år blev godkendt.

Klubbens navn

Navnet på den nye klub bliver SA HK, som vil være hjemmehørende i Varde kommune. Tilhørsforholdet bliver SA Hallen, og både træning og kampe vil således blive spillet her.

I vedtægterne står, at klubbens formål er at give sine medlemmer adgang til at spille håndbold, såvel på eliteplan som for motion, hvor man vil tage udgangspunkt i spillernes niveau, og højne det mest muligt. Det sociale samvær og god sportsånd er en del af udgangspunktet, hvor alle damer/piger skal spille håndbold på det hold, som passer til dem. Der vil blive tilmeldt det antal hold til turnering, som medlemstallet giver mulighed for, og hvor alle kan komme til at spille kampe.

SA HK vil arbejde på at tilbyde håndbold for hovedsageligt damesenior spillere langt omkring fra, som ønsker at bruge vores tilbud. Vi arbejder ihærdigt på at få en hjemmeside op at stå, så alle kan følge med her.

Efter den stiftende generalforsamling holdt den nyvalgte bestyrelse konstituerende møde:

PostNavn
Formand: Søren Brorsbøl
Næstformand: Lars Bjerregård
Kasserer: Anette Dahl Nielsen
Sekretær: Else Marie hansen
Bestyrelsesmedlem Asger Nielsen
Bestyrelsesmedlem Jens Ole Mathiesen
Bestyrelsesmedlem Margrethe Johansen

Nu vil det formelle arbejde gå i gang, med ansøgninger til JHF, DHF og DGI.

Pressemeddelelse fra SA HK

vist 1957 gange