onsdag 8 apr 2020 - Ansager
Håndbold: En ublid sæsonafslutning
SIF-Ansager stod med en chance for en god slutspurt, idet de manglede at spille mod de 3 bundhold, da Coronaen meldte sig på banen
SIF-Ansager stod med en chance for en god slutspurt, idet de manglede at spille mod de 3 bundhold, da Coronaen meldte sig på banen Foto: Karsten Madsen
SIF Ansager Håndbold damer i 2. division

En på alle måder godkendt sæson, fik en meget ublid og hård sæsonafslutning uden mulighed for færdiggørelse af det arbejde, vi havde begyndt.

Holdet stod med chance for en rigtig god slutspurt, idet de manglede de 3 bundhold. Kunne det været omsat til point, var top-5 indenfor rækkevidde. En langt værre kamp, Corona blev i stedet afslutningen på pigernes sæson.

Farvel som træner

Som afgående træner er det en lidt ærgerlig måde at sige farvel på efter mere end 10 sæsoner i klubben. Det har været en fantastisk tid her, med de små bump der nu engang vil komme, når man skiller sig ud og arbejder målrettet efter resultater.

Men byen, de erhvervsdrivende og de dele af klubben jeg har haft med at gøre og ikke mindst pigerne, har været fantastiske at arbejde sammen med. Kæmpe tak for det! Håber med mit lille bidrag at have været med til at sætte Ansager på landkortet i alle tilfælde indenfor sportens verden.

Jeg har lovet ikke helt at slippe pigerne, da jeg fortsætter i en ny funktion som sportschef og derved fortsat skal forsøge at sætte mit præg på elitedelen.

Jeg føler missionen er lykkedes med en plads som etableret mandskab i 2. division og noget at det, som gør mig allermest stolt som træner er, at vi er lykkes med at udklække spillere, som viser sig interessante for agentverdenen. Dette har ført til en kontrakt til en af vores unge spillere.

Rikke Dahl Nielsen kontrakt med TTH Holstebro

Rikke Dahl Nielsen fra Krusbjerg har her hen over sæsonen fået kontrakt. Hun skal næste år spille i den danske liga for TTH Holstebro.

Når man tænker to sæsoner tilbage, hvor der mødte en stille og forsagt pige fra Krusbjerg op. Det skulle dog hurtigt ændrede sig. Vores førstevalg dengang, Angelica Jørgensen, blev alvorligt skadet, så Rikke måtte kridte skoene og i gang. Og det skete – må man sige.

Det er rigtig meget hendes egen fortjeneste, og min opgave var mest at overbevise hende om hendes enorme talent og udvikling – at den var SÅ STOR.

Tillykke Rikke, det er så velfortjent, vi ønsker dig alt muligt held fremad, hvor ER jeg stolt af dig!

Man skal huske, at det Rikke har opnået ikke er kommet af sig selv, men ved hård træning og et fantastiskt træningsmiljø. Hun har således mange klubkammerater at takke for denne solstrålehistorie.

Nye trænere i næste sæson

Pigerne vender stærkt tilbage til næste sæson i bestræbelserne på at nå endnu længere op på ranglisten. Forberedelserne til næste sæson er så småt gået i gang. Trænerkabalen er på plads og vi kan byde velkommen til en ny trænertrio.

CheftrænerTorben MølstedEsbjerg
Assistent/Fysisk/FysioHanne Kristensen Videbæk/Ansager
MålmandstrænerTina VedstesenAnsager

Velkommen til dem.

Hermed på gensyn til en forhåbentlig ny spændende sæson på håndboldbanerne og hvor vi selvfølgelig tager imod nye spillere med kyshånd. En lovende ung norsk målmand har allerede meldt sin ankomst til den nye sæson.

Vi vil på elitesiden starte et 2. hold op, således at træningsmiljøet vil kunne blive endnu bedre. Klubbens nuværende 2. hold har i denne sæson netop spillet sig ind i jyllandsserien. Dette sker også i bestræbelserne på at holde på vores dygtige unge spillere.

Besøg Skovlund-Ansager hallen på en kampdag for divisionspigerne, det er et besøg værd.

SIF Ansager Elitehåndbold

Jens Ole Mathiesen, Sportschef

vist 666 gange