fredag 13 mar 2020 - Ansager
Ansager Skole har fået ny viceskoleleder
Vibeke Vind er ny viceskoleleder på Ansager Skole siden 1. marts 2020
Vibeke Vind er ny viceskoleleder på Ansager Skole siden 1. marts 2020 Foto: PR
Den 1. marts tiltrådte Vibeke Vind som ny viceskoleleder på Ansager Skole

Vibeke kommer fra en stilling i Esbjerg kommune. Hun kommer med erfaring fra både det private erhvervsliv og skoleverdenen.

Vibeke kommer fra Bohrskolen hvor hun har arbejdet som lærer, AKT-koordinator og senest i en fuldtidsstilling som MIL-koordinator.

I jobbet som MIL-koordinator har Vibeke stået i spidsen for at udvikle indsatser omkring målrettede inkluderende læringsmiljøer. Hvilket handler om at skabe god læring og trivsel for alle elever.

Vibeke skal på Ansager Skole varetage undervisning og den daglige ledelse af mellemtrin og udskoling, hvor hun også har stor erfaring fra tidligere.

Det har været en begivenhedsrig og noget anderledes opstart set i lyset af nedlukningen i forbindelse med CORONA smitten. En opstart som har krævet særlige løsninger til en særlig situation. Vibeke har allerede sat sit præg og bidraget positivt til at skabe gode løsninger for børn, forældre og personale i den specielle situation.

Oprindeligt kommer Vibeke fra Alslev, men bor i dag Gjesing. Hun er gift med Jesper og har børnene Sofie og Valdemar på 10 og 8 år.

Vi håber I alle vil tage godt imod Vibeke.

Med venlig hilsen
Jens Skouboe, Skoleleder

vist 1106 gange