lørdag 7 mar 2020 - Ansager
Det spiller i Ansager
Helge Engelbrecht
Helge Engelbrecht Foto: PR
Der er fuld fart på billetsalget til sommerens koncerter i Mariehaven og der hersker travlhed hele vejen rundt hos Musik Galleriet, på Ansager Musikhotel og i Vingaarden.

Helge Engelbrecht trækker i trådene hos det samlede personale ... »og vi har det faktisk ret sjovt alle sammen, kan jeg mærke. Det er en stor glæde for mig at mærke, hvordan tingene kan give sammenhæng. Vi har gennem mange år haft gæster fra hele landet i Musik Galleriet og i Mariehaven. De samme gæster besøger os nu flere gange om året og checker ind til koncerter og arrangementer på Ansager Musikhotel og Vingaarden.

Her vil vi de kommende måneder præsentere spændende navne hver uge, og krydre det hele med god mad. Mange benytter sig af muligheden for at kombinere koncerter med ophold på hotellet eller i hyttebyen, og flere og flere kommer forbi i det daglige.

Jeg må også tage hatten af for den samlede by og oplandet her, som i stigende grad bakker op om alle vore tiltag. Ordrebogen for hotellet især fyldes mere og mere, og vi har mange ting i kalenderen. I denne uge mødes de to lokale torsdagsklubber, herre-og dameafdelingen på henholdsvis Ansager Musikhotel og Vingaarden. På fredag har vi The Grandfætters på besøg og til dette arrangementer har vi fortsat billetter.

Hold øje med programmet på vores hjemmeside - klik her - der er meget i vente«, lyder det fra Helge Engelbrecht, der snart løfter sløret også for helt nye tiltag.

  • Ansager Musikhotel | 13. marts 2020 The Grandfætters
  • Ansager Musikhotel | 20. marts 2020 Red Handed Five
  • Musik Galleriet | 27., 28. eller 29. marts 2020 Neighbours - »i det akustiske hjørne«

OBS: Begrænsede pladser

Vel mødt - vi glæder os til at hilse på jer!

Pressemeddelelse, Musikgalleriet

vist 781 gange