mandag 2 mar 2020 - Ansager
Bak op om Folkekirkens Nødhjælps indsamling d. 8. marts
Børn pumper rent vand op i verdens største flygtningelejr i Bangladesh.
Børn pumper rent vand op i verdens største flygtningelejr i Bangladesh. Foto: Tine Sletting Jakobsen
Verdens fattigste lider allerhårdest under klimaforandringerne. Går du med d. 8. marts, giver du livsnødvendig hjælp til dem, der står i første række, når oversvømmelser eller tørker rammer.

I Etiopien, Sydsudan og Zimbabwe sulter millioner af mennesker, fordi tørken hærger, og høsten slår fejl år efter år. I Nepal, Bangladesh og Myanmar forsvinder livsgrundlaget, når voldsom regn skyller jorden væk, eller når floderne går over deres breder.

Overforbrug af jordens ressourcer har skabt en global klimakrise. Det er for alvor gået op for os, at vi må ændre vores egne vaner og komme vores medmennesker til undsætning. Et konkret og godt sted at starte er at tilmelde dig Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling, hvor de indsamlede penge skal hjælpe dem, der rammes hårdest af klimaforandringerne.

Derfor opfordrer Ansager Menighedsråd alle - børn som voksne - til at gå en tur for verdens fattigste og klimaet søndag den 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp afholder husstandsindsamling.

Hjælp os med at gøre verden mere klimaklar

Vi har et fælles ansvar for at værne om vores klima både for os selv og for fremtidige generationer. Hvor vi de tidligere år har haft børn og voksne sendt ud sammen på ruterne, har vi desværre i år kun én tilmeldt indsamler.

Det er altid en hyggelig søndag, som vi afslutter med kaffe og frokost i Sognegården.

Vil du have en hyggelig søndag og samtidig slå et slag for verdens vigtigste sag?

Så meld dig som indsamler nu til Vivian Gosch på 30287309 eller på mail: vivian.gosch@hotmail.dk.

Venlig hilsen, Ansager Menighedsråd

vist 307 gange