lørdag 29 feb 2020 - Ansager
Springnat 2020 er igen overstået med succes
Springnat for holdene ultramix og springmix
Springnat for holdene ultramix og springmix Foto: Karsten Madsen mfl.
Fredag den 28. feb var 26 børn fra vores to springhold samlet på Ansager skole

Gymnasterne fik de en fantastisk aften med masser af hygge, spring, rytme, boldspil, mørkebane og sansebane.

Den forestående opvisning blev øvet igennem og vist for det andet hold, og en masse springbaner blev kørt igennem med masser af energi og spænding. Der blev sendt ”high five” og ”yes du kunne jo godt ” igennem salene, når gymnasterne udfordrede sig selv på måtte eller trampolinerne.

Flødebolleræs

Det obligatoriske flødebolleræs blev et af aftenens højdepunkter, og vi vil hermed sige 1000 tak til Daglig brugsen i Ansager, for at sponsorere flødeboller til os alle.

Aftenens nye tiltag var en sansebane. Her skulle børnene stikke hænderne i kasser der var pakket ind i sorte poser. Indholdet der skulle gættes, var kogt pasta, grene, sand, popkorn, vådt papir, vandperler og grus. Der var sjove reaktioner og udtryk i ansigterne, men alle gættede rigtig.

Aftenen igennem var der fri adgang til vand, saftevand, frugt og grønt i mundrette stykker. Slikposer, boller og muffins blev spist i pauserne.

Overnatning

De store overnattede til lørdag morgen, så igen i år en fantastisk aften for store og små.

Vi vil sige tak for lån af lokalerne til Ansager skole, samarbejdet med Jesper pedel med nøglerne og tak til Karsten som kom forbi med kameraet og tog et par billeder.

Stor tak til forældrene for at overlade deres guld til os i nogle timer. Håber der blev fortalt om nogle gode oplevelser dagen derpå.

Hilsen fra alle trænere på ultramix og springmix.

Lone Gjelstrup

vist 602 gange