lørdag 29 feb 2020 - Ansager
Ansager: Gymnastikopvisning 2020
7 lokale hold er med til opvisningen. Det spænder fra de yngste gymnaster på ”Tumletimen” til de ældste gymnaster på ”Motionsholdet”. De vil vise både flot rytmisk gymnastik samt spring på AIR-track og trampolin
7 lokale hold er med til opvisningen. Det spænder fra de yngste gymnaster på ”Tumletimen” til de ældste gymnaster på ”Motionsholdet”. De vil vise både flot rytmisk gymnastik samt spring på AIR-track og trampolin Foto: Karsten Madsen 2019
AIF inviterer til gymnastikopvisning lørdag den 21. marts 2020 kl. 14.30 i Skovlund-Ansager Hallen

Lørdag den 21. marts 2020 afholder Ansager Idrætsforenings gymnastikafdeling gymnastikopvisning i Skovlund-Ansager Hallen. Gymnasterne vil være klar med et forrygende show.

Eftermiddagen vil byde på 7 lokale hold lige fra de yngste gymnaster på ”Tumletimen” til de ældste gymnaster på ”Motionsholdet”. De forskellige hold vil vise både flot rytmisk gymnastik, spring på AIR-track og trampolin.

Skolen

Igen i år har vi et samarbejde med Ansager skole. Det betyder, at 7., 8. og 9. kl. som en del af deres idrætsundervisning, har haft gymnastik på programmet og kommer til gymnastikopvisningen og giver opvisning. Vi glæder os rigtigt meget til at få besøg af eleverne og deres lærere.

Udover de lokale hold giver 2 gæstehold opvisning. DGI Sydvest - Juniortræningsholdet Bramming er et hold fra 14 år og opefter og DGI Sydvest Ung Vest er et hold med for unge i alderen 16-19 år. Begge hold har ca. 110 gymnaster på holdet og holdene har tilsammen 16 gymnaster, som er fra Ansager. Deres opvisninger vil med sikkerhed være tempofyldte og med gymnastik af høj kvalitet!

Vi ser frem til en hyggelig eftermiddag med stemning, god musik og underholdning for hele familien.

Fællesspisning

Efter gymnastikopvisningen ca. 17.15, er der fællesspisning i Skovlund-Ansagerhallens cafeteria, se nærmere på kommende opslag på Ansager Info.

På gymnastik-gensyn lørdag den 21. marts 2020 i Skovlund-Ansager Hallen - Dørene åbnes kl. 13.30

AIF - Gymnastikudvalget

vist 473 gange