torsdag 27 feb 2020 - Lem
Støtte til projekter, som skaber gode liv i jeres by
Nu er der midler til at drømme stort i alle små byer! Foreninger og organisationer i mindre danske byer kan søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens ’Her bor vi-pulje’ til det, der styrker fællesskabet i deres by. Måske en ny legeplads, et klubhus, en festival – eller noget helt fjerde. To ansøgningsrunder med frist 1. maj og 1. august.
Nu er der midler til at drømme stort i alle små byer! Foreninger og organisationer i mindre danske byer kan søge op til 1 mio. kr. fra Nordea-fondens ’Her bor vi-pulje’ til det, der styrker fællesskabet i deres by. Måske en ny legeplads, et klubhus, en festival – eller noget helt fjerde. To ansøgningsrunder med frist 1. maj og 1. august. Foto: PR
I kan nu søge fra 100.000 kr. op til 1 mio. kr. i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi-pulje

Nordea-fonden uddeler i år 60 mio. kr. til projekter, som skaber aktivitet og styrker fællesskabet i mindre bysamfund over hele landet.

Onsdag 25. marts kl. 16.30-19.00 kan I møde Nordea-fonden i Lem Hallen i Lem og få sparring på jeres idé og høre, hvordan I søger Nordea-fondens Her bor vi-pulje. Husk at tilmelde jer arrangementet.

Læs mere, søg støtte og tilmeld jer arrangementet 25. marts på www.nordeafonden.dk/herborvi

Pressemeddelelse, Nordea-fonden

vist 348 gange