mandag 24 feb 2020 - Ansager
Kom med dit forslag til besparelser
Sæt dit præg
på Varde Kommunes budget. 
Har du en god idé til, hvordan Varde Kommune kan bruge
pengene smartere på alt fra børnepasning til ældrepleje? Så skal du til workshop!
Sæt dit præg på Varde Kommunes budget. Har du en god idé til, hvordan Varde Kommune kan bruge pengene smartere på alt fra børnepasning til ældrepleje? Så skal du til workshop! Foto: Pixabay Copyright
Hvis du gennem dit erhverv og dine erfaringer har set besparelses­muligheder, som andre ikke lige har set, har kommunen brug for dig

Udviklingsrådene i Varde Kommune ønsker at finde 2-3 personer i lokalsamfundet, som kunne have noget på hjerte i forhold til besparelsesforslag.

Personerne må ikke være politikere, da de har muligheder for at fremsende forslag og ønsker på anden vis, men almindelige borgere, der i kraft af deres erhverv og erfaringer har set besparelsesmuligheder, som andre ikke lige har set.

Man deltager ikke i et møde, hvor man kan forvente at drøfte politikeres forslag, men skal være forberedt på at fremlægge og argumentere for egne forslag.

Som det fremgår af plakaten nedenfor, er der to datoer med forskellige emner. Når man tilmelder sig, skal man nævne navn, telefon, email, tema og valg af dato.

Tilmeldingsfrist er den 13. marts til Varde Kommune, men da vi ikke ved, hvor mange interesserede der er, vil jeg gerne, at tilmeldingen rettes til mig til min mailadresse 2hanneklausen@gmail.com senest den 12. marts, hvorefter jeg videresender til Varde Kommune.

Hanne Klausen, Fælles Udviklingsråd

Se indbydelsen fra Varde Kommune: Plakat

vist 384 gange