søndag 26 jan 2020 - Ansager
Byfest 2020 i Ansager
Ved byfesten lørdag er der fyldt af aktiviteter på stadion
Ved byfesten lørdag er der fyldt af aktiviteter på stadion Foto: Karsten Madsen
Byfesten afvikles i weekenden omkring grundlovsdag, fra den 3 til 7 juni 2020

De mange forberedelser er godt i gang således at der kan præsenteres et spændende og varieret program. Lørdagen er jo den helt store aktivitetsdag, her deltager, udover AIFs egne afdelinger, en del andre foreninger bla. spejder, rideklubben, børnehaven, veterantræf og Ansager jagtforening og måske flere.

Sikre hits som høvdingebold og scenen er din kan man allerede nu godt begynde at stille ind på så man er klar til at få sig meldt til, ligeledes kan man også begynde at kikke i gemmerne så man kan få en stadeplads til det store kræmmermarked.

Her i AIFs 30 års jubilæumsår er der ekstra grund til at feste, og der er lagt op til et brag af en fest lørdag aften den 6 juni i teltet.

Udover lækker bespisning er musikken lagt i de bedste hænder, det er lykkedes at lave aftale med hele to topbands.Rattlesnakes samt Bamse Madsen Band har meldt deres ankomst, ja nærmere præsentation er næppe nødvendig, men hvem husker dem ikke fra Mariefestivalen, hvor de trak fulde huse hele vejen rundt.

Det hele foregår på Ansager stadion, og man kan følge med her på Ansager info bla. med arrangementer, tilmeldinger samt tider osv.

Festudvalget.

vist 1784 gange