onsdag 22 jan 2020 - Ansager
Invitation: Din idé er er vigtig
Har vi brug for en heliport i Ansager så redningshelikopteren kan lande sikkert og vi kan modtage VIP-gæster stansmæssigt. Kan den ligge i søparken eller være en del af den kommende sansehave, hvor den vil være tæt på lægehuset.
Har vi brug for en heliport i Ansager så redningshelikopteren kan lande sikkert og vi kan modtage VIP-gæster stansmæssigt. Kan den ligge i søparken eller være en del af den kommende sansehave, hvor den vil være tæt på lægehuset. Foto: Pixabay
Vær med til at skabe rammerne for Ansagers udvikling de næste 5 år

Kom med dine idéer på borgermødet den 4. februar 2020 på Ansager Musikhotel, hvor Varde Kommune og Ansager Byudvikling inviterer alle til at deltage i udformningen af en ny udviklingsplan.

En del projekter fra Ansagers første udviklingsplan fra 2013 er realiseret, nogle er undervejs mens andre helt er opgivet eller tiden er løbet fra dem. Der er brug for en ny plan.

I hvilken retning skal udviklingen så gå. Er vi på rette vej eller skal vi ændre kurs og vægte anderledes, end vi har gjort hidtil?

Kom med dine idéer, hvor vilde de end måtte være. Måske kan de inspirere til andre idéer, hvis de ikke i sig selv er realiserbare eller finder tilstrækkelig opbakning.

Mødet varer fra kl. 18.00-21.00 og der serveres en sandwich og vand undervejs.

Du bedes melde dig til på email: borger@ansager.dk, så vi kan have sandwich nok til alle.

Karsten Madsen

Se den første udviklingsplan: Ansager 2018

vist 894 gange  
fredag 3 jul 2020 - Ansager
Da det ikke har været nemt at mødes mange i Coronatiden, holdes næste møde først i efteråret 2020
mandag 3 feb 2020 - Ansager
Vær med til at præge udviklingen de næste 5 år. Kom med dine idéer og stem på de andres idéer.
tirsdag 28 jan 2020 - Ansager
Workshop den 4. februar 2020
Annonce