mandag 30 dec 2019 - Ansager
Håndboldens Dag hos SIF/Ansager
På Håndboldens Dag kan du prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden.
På Håndboldens Dag kan du prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Foto: PR
Lørdag den 11. januar 2020 står i håndboldens tegn, når hele Håndbold­danmark og SIF/Ansager gentager succesen og inviterer til Håndboldens Dag

Håndbold er meget mere end tekniske skruebolde, angrebsåbninger og hårde tacklinger. Det er fællesskab, godt humør og ikke mindst knaldgod motion.

Dét budskab bliver der fyret op under til håndboldens store udstillingsvindue, Håndboldens Dag, den 11. januar 2020. Håndboldens Dag er et initiativ, som skal vise håndbolden frem for dem, der er interesserede i en sjov, hyggelig og uformel sportsgren, hvor alle kan være med.

Undervejs vil der også blive afholdt nytårstaffel, hvor vi har fået Danny Bruslund til at afholde nytårstalen.

SIF Ansager er også med på den nationale åbent hus-dag, så grib bolden og kom forbi Skovlund Ansager Hallen i tidsrummet 14:00-20:00. Fra kl. 17:00 er der fælles spisning og EM kampen mellem Island og Danmark vises på storskærm. Tilmelding er her nødvendig via facebookbegivenheden: Håndboldens dag 2020

På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde, der ikke kræver harpiks for at ligge godt i hånden. Du kan også deltage i den store foto konkurrence, hvor du kan vinde billetter til EM for herrer 2020. Vi glæder os rigtig meget til at åbne dørene den 11. januar og invitere både unge som gamle, nye som rutinerede håndboldspillere indenfor.

Håndbold er så meget mere end den håndbold, man ser i fjernsynet. Og det vil vi forsøge at vise, blandt andet med hjælp fra de bløde bolde, så dem der måske aldrig har haft en håndbold i hånden, får lyst til og mod på mere håndbold. Vi håber, at rigtig mange vil tage familie og venner under armen og komme i hallen den 11. januar, så vi kan få skabt en stor håndboldfest.

SIF/Ansager Håndbold.

Om Håndboldens Dag

Håndboldens Dag er et initiativ under ’Bevæg dig for livet – Håndbold’ i samarbejde mellem Dansk Håndbold Forbund, DIF, DGI og med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Håndboldens Dag havde premiere den 5. januar 2019 med 144 arrangementer og 11.600 deltagere på dagen. Hundredevis af dem fik øjnene op for håndbolden efter at have prøvet kræfter med Håndboldfitness, Five-a-side og andre gode håndboldtilbud med motion i fokus.

Læs mere om Håndboldens Dag og se et kort over samtlige deltagende klubber på www.bevægdigforlivet.dk/håndboldensdag.

Følg også arrangementet på Facebook: www.facebook.com/events/426737891340409/

For yderligere information kontakt: Klubbens kontaktperson: Tanja Højrup Sørensen Telefonnummer: 23 61 94 40 E-mailadresse: tanja_soorensen@hotmail.com

vist 407 gange